LAYOUT: AWESOME

0 1,039

Ibland känner jag bara för att göra något enkelt. Låta bilden tala. Jobba med vattenfärger och en enkel vit bakgrund. Bygga layouten på starka kontraster. Jag gillar att göra layouter som har många lager, blommor och texturer, men ibland känns det kul att prova på att göra något clean and simple.

Type prosjekt: Layout
Anledning: Inget speciellt
Stilart: Clean and Simple /Mixed Media
Teknikker brukt: Vattenfärg /Layering
Hovedfarge: Blå/vit/svart

Här har jag gjort använt ett vanligt vitt cardstockard 30×30 cm som bas. Jag börjar med att stämpla med en bakgrundstämpel och svart stämpelfärd. Sedan ritar jag några streck och osymetriska figurer med svart flytande bläck. Jag använder spetsen som sitter i locket på flaskan.

När de bläcket torkat tar jag fram mina Inktense Blocks och väljer ut några färger jag vill jobba med. Jag ritar lite oplanert på papperet och tar sedan en blöt pensel och smetar ut det jag ritat.

Som dekorationer använder jag stickers och några stenar. Några sätter jag på kortet för att skapa mer intresse. Jag låter titeln sitta lite för sig själv så den syns tydligt.

Så här ser layouten ut när den är färdigt.

Materialer:

  • Mediums: Derwent Inktense Blocks. Svart flytande bläck.
  • Dekorationer /pynt: 7 Dots Studio: Writer´s Block; Stickers & Word Stickers. SODAlicious: Cardboard ord. Maremi´s Small Art; Stenar.
  • Verktyg: Lim, sax, pensel, embossingfön.

Hoppas Ni gillar layouten.

Ha en skön sommar!

Kramar Marie aka Create Without Limits

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA