NORDSTJERNEN: LINDA FRA NORGE

0 509

IMG_1724

Lindas papirprosjekter kjennetegnes av mange detaljer og flotte farger. Prosjektene er ofte laget i vintagestil, men Linda behersker også den rene og enkle (CAS) stilen. For de som har fulgt Linda en stund er det nok ingen hemmelighet at hun også lager videoer av papirprosjektene og for de som ikke har sett Lindas kanal på You Tube kan vi trygt anbefale at man tar en nærmere kikk. Linda startet med papirhobby for rundt 12 år siden og det var ønske om å lage egne julekort som fikk henne til å starte med hobbyen.

-Hva er ditt navn?
Linda Iren S. Heskestad.

Hvor bor du?
Grimstad.

Har du blogg/webside?
Lindas papercrafting og en You Tube-kanal:  https://www.youtube.com/user/lihe80

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg holder egentlig på med litt forskjellige ting. Jeg lager kort, minialbum, vanlige LO’er, PL sider, esker, lerret og altering. Hva jeg lager blir styrt av hva jeg har lyst til og om det er en spesiell ting jeg trenger å lage akkurat nå.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg tror det er cirka 12 år siden jeg lagde min aller første veldig enkle julekort.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Det var ønsket om å lage egne julekort som var starten på denne hobbyen. Tidligere har jeg brodert mye og også heklet og strikket litt, så interessen for å lage egne ting har vært der lenge. Etter hvert begynte jeg veldig smått og forsiktig å lage kort til andre anledninger i løpet av året også. Når eldstemann ble født for 7,5 år siden begynte jeg å se litt på muligheten til å lage album. Etter det så har interessen bare vokst.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Det første prosjektet mitt er ganske nytt. Jeg har dekorert et fat og har i hovedsak brukt hvit kartong, forskjellige embossingpulver, glitter og forskjellige tredies.

IMG_2397

Det er vanskelig å ta gode bilder av dette, så jeg har en liten film som hviser hvordan det ble.

Dette var en gave til ei venninne. Jeg har laget førstehjelpsskrin før, men det er jo så mange flott som blir laget rundt omkring så jeg hadde lyst til å prøve meg på ett nytt ett. Selve esken lagde jeg av to like lokk og noen hengsler som jeg hadde liggende.  For å få ideer til hva som kan være oppi et slikt skrin er Google å anbefale.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA