NORDSTJERNEN: LINE FRA NORGE

0 480

korsett1

Line fra Hedmark, Norge startet med papirhobby i 2009 og hun lager mest kort og 3D-prosjekter. Line er også svært glad i å fargelegge motiv og bruker både Distress, Promarkers og Primacolor. I dag kan du bli bedre kjent med Line og hennes flotte papirkreasjoner.

portrettHva er ditt navn?
Line Øverby

Hvor bor du?
Eidskog kommune i Hedmark

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
http://lineshobbykrok-kortgodt.blogspot.no/

 Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager kort og veldig glad i 3D prosjekter. Fargelegging koser jeg meg også med, både Distress, Promarkere og Prismacolor. Det holder jo ikke med et medium.

Når begynte du med papirhobby?
I 2009.

 Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg ble fristet til å prøve når vi fikk et håndlaget kort når datteren vår ble født. Så da ble det håndlagede invitasjoner, bordkort og takkekort til hennes dåp. Etter det har det bare eskalert.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Vognen jeg viser frem er en av mange jeg har laget etter en tutorial fra Maya Stenshagen, men den aller første ble laget da jeg endelig ble tante. Ønskebrønnen har jeg bare laget ved to anledninger, begge til konfirmasjon. Tutorial og inspirasjon til Ønskebrønnen er hentet hos Emma Eriksson/Ratemma. Korsettet fant jeg på å lage da en god venninne fylte 40, en gave litt utenom det vanlige.

0315_sesong02a_lineøverby.jpg.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA