Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

LISSYS BLOMSTERKORT

LISSY2
Lissys kort er spennende og fargerikt samtidig som det er raskt å lage. Et perfekt kort når man har litt dårlig tid, men likevel ønsker å lage gratulasjonskortet selv. Lissy har laget det flotte blomstermotivet ved å bruke et stempelsett fra Hero Arts. 

Dette er mit første layering stempel sæt, Hero Arts CL868,  men helt sikkert ikke den sidste… synes det giver en super flot effekt på blomster. Jeg har set så mange på You Tube der har lavet dem, så fik lyst at prøve.

Kortet måler  9 cm * 13 cm… men jeg startede med et større stykke stempel karton, Bazzill Coconut Swirl (som jeg altid stempler på).

Startede med at stemple blomster og blade i højre side af papiret og da jeg var færdig, skar jeg det til der, hvor jeg syntes blomsterne ville være  finest på kortet.

Her ser I række følgen som jeg stemplede i … bladene er stemplet på samme måde med distress ink, Forrest Moss og sort.

LISSY1

Dernæst embossede jeg på min Bigshot med en embossing folder, Hepburn fra Couture creations…. distressede med samme grønne farve som bladene og sprayede til sidst med Shimmer Spritz, men det er ikke nemt at se på billedet.

Dette kort var rimeligt hurtig at lave… vil tro jeg brugte ca 40 min på det, men ellers bruger jeg mange gange flere timer på et kort.


The Paper Crafting takker Lissy for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte kort i magasinet. Dersom du vil se mer av det Lissy lager kan du besøke hennes blogg som du finner her: nedergaards scrapblog

Foto: Lissy Nedergaard
Publisert med tillatelse

One Response

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...