Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

UT I VERDEN: LIZ FRA ENGLAND

IMG_0931

Liz bruker gjerne søte motiv på hennes nydelige papirprosjekter. Hun liker godt å arbeide med prosjekter i Shabby Chic-stil med distressede kanter, blonder og blomster. Liz lar gjerne motivet avgjøre hvilket medium hun bruker til fargelegging, noen ganger passer det best med Copics, andre ganger med Distress re-inkers. Nedenfor kan du se flere av Liz nydelige prosjekter. 

P1010795-001Mitt navn er Liz Marsden og jeg bor i England. Jeg har alltid elsket å fargelegge/male og jeg har lekt meg med papir siden jeg var barn. Nå er jeg veldig glad i å lage kort, egne prosjekter og også av og til Altered Art.

Jeg holder på med hobbyen så ofte jeg kan og jeg elsker å tilbringe tid i mitt hobbyrom. Jeg går avært ofte rundt med idéer i tankene til jeg får tid å sette de ut i livet.

Min favorittstil er Shabby Chic, med distressede kanter, blonder, trims, perler og blomster. Disse elementene er vanligvis med et eller annet sted på mine prosjekter. Jeg liker også å legge til tekstur.

Jeg bruker stempler og digitale bilder når jeg fargelegger og jeg liker å bruke Copics eller Distress re-inkere alt etter hva som passer motivet jeg fargelegger.

IMG_0971

Artikkelen fortsetter på neste side.

2 Comments

Leave a Reply

NORDLYSET: MARIAS KORT

  Jeg synes Marias kort er så herlig! Det er fargerikt,...

LEK MED INK, VANN OG EMBOSSING

Enkle kort – det er kjekt å ha liggende. Men for...

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....