Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

UT I VERRDEN: LIZ FRA ENGLAND

IMG_0931Liz bruker gjerne søte motiv på hennes nydelige papirprosjekter. Hun liker godt å arbeide med prosjekter i Shabby Chic-stil med distressede kanter, blonder og blomster. Liz lar gjerne motivet avgjøre hvilket medium hun bruker til fargelegging, noen ganger passer det best med Copics, andre ganger med Distress re-inkers. Nedenfor kan du se flere av Liz nydelige prosjekter. 

P1010795-001Mitt navn er Liz Marsden og jeg bor i England. Jeg har alltid elsket å fargelegge/male og jeg har lekt meg med papir siden jeg var barn. Nå er jeg veldig glad i å lage kort, egne prosjekter og også av og til Altered Art.

Jeg holder på med hobbyen så ofte jeg kan og jeg elsker å tilbringe tid i mitt hobbyrom. Jeg går avært ofte rundt med idéer i tankene til jeg får tid å sette de ut i livet.

Min favorittstil er Shabby Chic, med distressede kanter, blonder, trims, perler og blomster. Disse elementene er vanligvis med et eller annet sted på mine prosjekter. Jeg liker også å legge til tekstur.

Jeg bruker stempler og digitale bilder når jeg fargelegger og jeg liker å bruke Copics eller Distress re-inkere alt etter hva som passer motivet jeg fargelegger.

IMG_0971 IMG_0955

Prosjektene jeg viser her inkluderer noen av mine favorittprodukter slik som papir fra Maja Design og Pion og alle prosjektene er laget ganske nylig. I landsbyscenen har jeg montert julelys som virker.

IMG_0926

IMG_0530 IMG_0465

Jeg har en blogg, Liz Marsden, hvor jeg viser fram det jeg lager og jeg er for tiden med i Sweet Lilac paper flowers Design Team.

Foto: Liz Marsden
Publisert med tillatelse

2 Comments

Leave a Reply

Translate »