NORDSTJERNEN: LONE FRA DANMARK

0 3,633

Lone startet med papirhobby i fjor sommer og hun lager noe hver dag fordi det er så mye hun har lyst til å prøve ut. I denne artikkelen får du se litt av det Lone har laget så langt, og vi gleder oss til fortsettelsen for det er ingen tvil om Lone og papirhobby passer veldig godt sammen.


Hva er ditt navn?

Jeg hedder Lone Faurskov.. bruger Lunasdatter på nettet og til mine scripts. Er 63 somre .. har 2 voksne piger og 2 børnebørn.

Hvor bor du?
Født, opvokset og bor i Fredericia, Danmark. Jeg har været så heldig at kunne leje et lille rækkehus med en stump have foran.. og en græsplæne som baghave..

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Ja, jeg har flere blogs og en website, men min scrap blog er http://lunasdattersscrap.blogspot.dk/

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver kort – blomster/roser i karton – har lavet en del mini album, jeg er lige blevet færdig med baby album, en i lyserød og en i blå og så folder jeg æsker.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg er nybegynder udi scrapbooking med karton – lim og saks .. Startede juli 2014.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har altid været kreativ – syet tøj til mine piger og mig … lavet papirklip osv og de sidste 7-8 år har jeg lavet digital scrapbooking, som gik over til at en veninde og jeg laver og sælger scripts til Paint Shop Pro .. Og i flere år har jeg undervist på nettet i en Amerikansk gruppe .. Men sidste år skulle der ske noget andet .. og jeg gik på nettet for at se hvad jeg kunne lave med karton .. Og en ny verden viste sig, jeg er totalt bidt af min nye hobby .. Og timerne flyver afsted når jeg står og arbejder ..

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Jeg har valgt at vise et par konfirmations kort og så et kort i sort/hvis med fjer lavet med stengips .. Det går helt ok med at lave kort til piger, men det kniber lidt med drenge kort .. Så derfor er jeg hoppet med på bølgen med converse sko kort. Jeg har lavet et ternet kort … og selvom der er meget tern, så er jeg selv glad for det ..

 

Drenge konfirmations kort

Pigekonfirmations kortet i hvid og lyserød gør mig glad .. og jeg føler selv at jeg er sluppet godt af med det.. Det var lidt svært at skulle vælge, for jeg er glad for alle de kort jeg har lavet.

Pige konfirmations kort

Jeg var på messe sidste år og så ting lavet med stengips og det skulle jeg da også prøve .. på et tidspunkt! Og tidspunket er så kommet .. jeg kastede mig ud i at lave fjer og små rammer .. og det blev til et sort/hvidt kort med 2 fjer i sort/hvid ..

Sort-hvid kort

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Da jeg ikke har haft min hobby så længe, så laver jeg kort og album hver dag .. jeg har så mange ting, som jeg gerne vil prøve af ..

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg står ved mit køkkenbord – I får lige et billede hvor det ser rimeligt ud .. Når jeg er godt i gang, så har jeg gang i så mange ting på en gang at jeg sommetider har svært ved at finde mig selv .. Men så tager jeg en time-out og får ryddet op, så jeg kan starte på en frisk med at rydde ting frem .. Men jeg nyder det og det gør mig glad .. og det er det vigtigste. Og da jeg står ved mit køkkenbord som er lige ved vinduet, så kan jeg også vinke til mine naboer som går forbi ..

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Jeg har besøgt mange forskellige blogs .. og været benovet over de flotte ting der bliver fremvist .. Jeg er med i en gruppe på facebook og der får jeg også inspiration .. Ellers er det pinterest .. og hop fra blog til blog og lige pludselig er Kortet lige der, det som har spøgt i baghovedet, men som var svært at lave pga at det kun var en strøtanke …

Andre opplysninger du ønsker å få med i presentasjonen?
Jeg blev for nogle år siden førtidspensionist pga en arbejdsskade – og da det er en dyr hobby, så melder jeg mig til mange “Give away” på nettet, men indtil nu har jeg ikke været heldig – håber en dag på at heldet kommer. Men indtil da, så laver jeg meget af mit scrap mønsterpapir selv og printer det ud – Jeg har dyrt indkøbt papir, men det er så flot at jeg ikke nænner at bruge det.

Foto: Lone
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA