Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

NORDSTJERNEN: LONE FRA DANMARK

Rodeo-layout

Lone Krieger fra Danmark er en allsidig papirkunstner, men lager for det meste kort, esker og layouts. Hun startet med papirhobby i 2007 da hun ble inspirert av en amerikansk kollega, og hun har i tillegg til å lage egne prosjekter både holdt kurs og designet stempler på de drøyt seks årene siden hun startet med hobbyen. Lone mener papirhobby er den beste terapi etter en hektisk arbeidsdag. I denne artikkelen kan du bli nærmere kjent med Lone og hennes flotte papirprosjekter.

Portræt Lone

Hva er dit navn?
Mit navn er Lone Krieger

Hvor bor du?
Jeg bor på Vestsjælland i et lille “dukkehus” ude på landet, sammen med min mand.

Har du en blogg/webside, og hvad er adressen til den?
Min blog kan du finde på adressen www.tullemusen.blogspot.dk

Hva slags papirhobby holder du på med?
Kan det laves i papir/karton, så er jeg med på det meste, men som hovedregel laver jeg mest kort, æsker og layouts. Gennem tiderne har jeg også prøvet at lave en bryllupskage i karton og julestjerner til juletræet, blot for at nævne et par andre ting lavet af papir/karton.

Når begynte du med papirhobby?
December 2007

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg blev introduceret til scrapbooking og layouts af en kollega som kommer fra USA, som manglede nogle at dele sin hobby med efter hun var flyttet til Danmark. Blev totalt hooked med det samme og har været det lige siden. Det er den bedste terapi efter en hektisk og stresset arbejdsdag og så snart jeg sætter mig ned med papiret, falder roen over mig og jeg fordyber mig i papirets forunderlige verden :o)

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
I lidt over et år var jeg designer i Papirhimlen, som var min venindes scrapbutik. Den er desværre lukket nu, men mens den eksisterede havde vi en af mine store inspirationskilder (Lisa) ude en dag og vise os forskellige teknikker til layouts. Det kom der et meget feminint layout ud af, med et billede af den ene datter af min bedste veninde i USA. Det andet layout skulle være maskulint og her valgte jeg et billede fra et rodeoshow i Jackson sidste sommer. Vi fik virkelig leget med mange forskellige teknikker og der blev sat ting på det maskuline layout som jeg aldrig havde brugt før, men jeg blev rigtig glad for begge resultater.

Britta-layout

Rodeo-layout

For nogle uger siden, var jeg til Scrap-a-mania i Roskilde og her så jeg de sødeste “chokoladekort”. Blev så forelsket i dem, at dem måtte jeg bare prøve at lave.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Leave a Reply

CAPTCHA


NORDLYSET: ÅSAS ATC

Det er noe med papirkunstnere og Edgar Allan Poe. Jeg har...

ET BLOMSTERKORT TIL BURSDAGSBARNET

Bursdagskort er noe jeg setter pris på å lage, for her...

PÅSKEEGG I MIXED MEDIA STIL

Det er snart påske, og påskeeggproduksjonen har startet hos mange. Noen...

UT I VERDEN: BECCA FRA USA

For alle som er glad i den rene og enkle stilen...