Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

MALINS TAVLA

11024757_10152972091842746_2255699911100734154_n

I dag viser vi fram et lekkert sommerbilde i “Nordlyset”. Bildet er laget av Malin i Sverige i en “Clean and Simple”-stil som vil passe inn i ethvert interiør. Jeg liker spesielt måten Malin har gitt liv til bildet ved å legge til mist og glimmer. Nedenfor kan du lese om hvordan Malin lagde bildet og kanskje bli inspirert til å lage et selv?

Fjärilen är utskuren från siluette. Ca 10×8 cm. Hela tavlan är ca 27x 21 cm. Bakgrundspappret är ett akvarellpapper och på det har jag stänkt glimmerglam, glimmerglaze och mist.

Det är två fjärilar på varandra. Jag började med att måla dem med svart gesso, när det torkat stämplade jag lite här och där med embossingdyna, textatämpel med skrivstil. Därefter embossade James clearpulver för struktur. Den undre fjärilen var klar sp. Den övre målade jag med turkos inkagold olika glimmer glaze och gnuggade in perfect pearl pulver för att få lyster.

Sedan limmade jag ihop fjärilarna och fäste på akvarellpappret.


The Paper Crafting takker Malin for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte bilde i magasinet. Dersom du vil se mer av det Malin lager kan du følge henne på Instagram.

Foto: Malin Näslund
Publisert med tillatelse

2 Comments

Leave a Reply

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...