MÅNEDSKIT FRA SCRAPOMANIA

0 903

Jeg har vært så heldig at jeg har fått lov til og prøve et månedskit fra Scrapomania. De har både kort-kit og prosjekt-kit. Og prosjekt-kittet kan dere lese om i egen artikkel her på The Paper Crafting.

Litt praktisk informasjon:
Man kan gå inn i nettbutikken til Scrapomania og forhåndsbestille kitt den 1. i hver måned. Eller så kan man abonnere på de ved og sende en mail til post@scrapomania.no. Inntil videre sender de dessverre bare til Norge.

Alle som bestiller før den 15. i hver måned er sikret et kit. Den 15. i hver måned sendes kittene ut, og de ferdige produktene fra designteamet blir lagt i bloggen.
Du finner kitene HER
Bloggen HER
Facebook-siden HER
Scrappegruppen på Facebook HER

Februar kittHer er kittet jeg mottok. Men jeg ser at to av arkene har skjult seg litt.
Det skjuler seg ett bazill og et klippeark fra Kort & Godt i bunken.

Her er en oversikt over hva kittet innholdt:
2 beige bazill
1 stonehenge bazill
1 mønsterpapir fra Pion – Chrysanthemum
1 mønsterpapir fra Pion – Violaceus
1 mønsterpapir fra Pion – Viola 6×6
1 klippeark fra Pion – girls
1 klippeark fra Kort og Godt – sommerfugler
75 cm blonde
80 cm jutetråd
80 cm lilla sheer bånd
1 pakke med ti hjerte charms
1 cream pearl pen
Ca 1 meter med osteklut
5 litt store blomster
5 små roser
3 rulleblomster

Førsteinntrykket mitt når jeg åpnet kittet var veldig bra. Alle ark, bånd, og pynt var utrolig godt fargekoordinert. Og man ser jo tema ganske fort. Det er vel ingen tvil om at dette er ganske så vintage preget. Og siden vintage er noe jeg ikke kan, gikk jeg en tur inn på bloggen og så på de fantastiske kortene som Rannveig hadde laget. Flotte kort som det for mange vil være veldig flott å lifte. Siden tema så ut til å være vintage ville jeg lære meg ordentlig vintage stil.

Jeg skulle ønske at det kanskje hadde fulgt med et lite ark i kittet som hadde forklart hva vintage var, og at man også viste frem et slikt kort. Men jeg fikk en venninne til og komme hjem til meg og lære meg vintage stilen. De viktigste elementene i vintage er at det ser gammelt ut, og andre elementer som kunne vært med i et vintage-kit er doilies, poststempel og blomster i Shabby Chic/Vintage-stil. For å oppnå et vintagepreget utseende på kortene krøller man ofte arkene, rufser og sverter de. Jeg ble veldig fornøyd med mitt resultat.

Vintage Scrapomania

Måtte jo til og prøve og lage et kort i min litt enklere stil også. Ble veldig fornøyd med resultatet der også, selv om dette ligger langt unna vintage stilen. Men det viser jo alle mulighetene i et slikt kitt. Så selv om det ser ut som et vintage kitt, så kan man lage enkle kort slik som her, eller romantiske slik som Rannveig har gjort i bloggen. Ja det er bare kreativiteten som stopper deg.

Enkelt scrapomania

Alt i alt synes jeg dette var et fantastisk produkt. Om du kanskje trenger litt ny inspirasjon er nok dette en ting for å sette deg igang. Og er du ny i denne hobbyen er det iallefall et godt produkt. Her kan du få prøvd deg på litt forskjellig uten og måtte kjøpe pakkevis med blomster, og metervis med bånd og blonder, og ikke minst, alt er koordinert til minste detalj, så alt passer sammen.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA