ANJAS MASKULINE TAGS I FRISKE FARGER

3 1,039

I “Nordlyset” i dag viser vi seks flotte tags som er laget av Anja i Danmark. Tagsene er laget med samme design, men skiller seg samtidig fra hverandre spesielt på grunn av fargebruken. Ved å bruke Distress Ink har Anja klart å lage tags som både er friske og fargerike også til menn. Dekoren på tagsene er i hovedsak laget med stempling og stensil, bortsett fra flaskekorken øverst til høyre på hver av tagsene. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Anja laget tagene.

P1030679

Beskrivelse: Jeg var med i en tag-swap på scrapklubben.dk. Vi skulle lave 6 maskuline tags. Vi måtte selv bestemme, om de 6 tags skulle være ens. Mine blev næsten ens.

Fremgangsmåde og materialer: Jeg har stanset tags ud i råhvidt karton med Tim Holtz die, et tag måler ca 8×16 cm. Jeg har først distresset med tre forskellige distress inks. Så har jeg stemplet paraplymanden og teksten ovenpå med sort archival ink. Jeg har også stemplet murstenene med sort archival ink, men i stedet for at påføre sværte på stemplet på normal vis, har jeg tørret stempelpuden hen over stemplet. Dermed bliver stempelaftrykket nærmest gråt og dermed ikke så fremtrædende. Kanterne er sværtet lidt med sort også. Derefter har jeg påført hvid gesso gennem en stencil. Til sidst sprøjtede jeg lidt vanddråber på og fremhævede dem med glossy accents. Kapslen er lavet af metalkarton med Tim Holtz die. Jeg har klippet et rundt stempelaftryk ud og sat ovenpå kapslen, og så har det fået glossy accents.
 
Jeg lavede alle tags’ene samme aften. Inspirationen kom bl.a. fra en make-n-take, som Hobbyboden lavede på Convention i marts i år. Der fik jeg købt en del af de friske distress farver samt en del stencils. Jeg har ellers været mest til vintage, men jeg er nu også lidt vild med de flotte farver. Jeg synes, de friske farver passer bedre til unge mennesker, så når der skal laves kort til dem, synes jeg, stilen her er helt rigtig.
 
P1030680
 
 
Vi takker Anja for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte tags i The Paper Crafting, og dersom du vil se mer av Anjas flotte papirprosjekt finner du bloggen hennes her: HobbyWorkShoppen
 
 
 
Foto: Anja Kjærgaard
Publisert med tillatelse
 
3 kommentarer
  1. Mai-Britt skriver

    Flotte tags med specielt morsom brug af glossy accents – det skal jeg prøve!

  2. Jytte skriver

    Super flotte tags!

  3. Maryann Laursen skriver

    Kanon flotte tags, og jeg skal da vist også ha prøvet mit Glossy Accent af på nye måder tror jeg, det lyder rigtig spændende. Smukt arbejde Anja.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA