MASKULINT CAS KORT

2 298

Jeg har haft det sjovt med et CAS kort som ligger langt fra min komfort zone. Jeg har haft de hvide handsker på… jeg er vant til at bruge masser af farver som jeg svinger rundt med, så jeg håber du synes om mit kort.

 • Type projekt: CAS kort
 • Anledning: Forår
 • Stilart: CAS
 • Teknikker brugt: Stempling, distressing og syning
 • Hovedfarve: Gylden brun og sort
 • Medium: Lim fra Panduro
 • Udstyr som er brugt: Misti, Big Shot, Distress ink, akvarelpapir 200g, Kraft Core/Nostalgic Coll., sort cardstock, saks, Tim Holtz Theories stamp, Quote chips, Thinlits Metropolis: lavet til stempler af mosgummi., Archival ink jet black og rød sytråd.

Stemplerne er helt enkelt lavet med mosgummi sat på klart plastik fra div. indpakninger.

Quote chips har fået boret et hul med en syl og er syet med alm. rød sytråd

Så det sidste er at montere de forskellige papirer så jeg får et CAS kort.

Jeg har lavet penseldryp på det nederste af akvarelpapiret.

Her er detajler.

Tak for at du læste min artikel, og jeg håber at du har haft en god Påskeferie. Kram, Susan

2 kommentarer
 1. Jette Jensen skriver

  Det er super flot….jeg er vild med det 😀

  1. Susan Janicula skriver

   Tak for din søde kommentar. Kram, Susan

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA