Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

MERETHES OVERFLØDIGHETSHORN

2015-11-11 10.53.06-2

Julen 2015 er forbi og den mer nøysomme måneden januar står foran oss. Det skal vi imidlertid ikke dvele for mye ved i dag når vi viser fram Merethes flotte overflødighetshorn. Merethes horn er laget med tanke på julen, og passer kanskje best da, men kan også være et artig innslag i et bursdagsselskap eller lignende. Nedenfor finner du Merethes beskrivelse av hvordan hun lagde hornet. 

Denne gangen har jeg brukt Silhouetten og laget dette overflødighets hornet jeg fant i Silhouette store. Selve hornet er kuttet i kraft kartong og grønn jule kartong. Kuttet også ut en del blader og julestjernene er fra Tim Holzt/Sizzix.

Laget en base til denne da jeg synes den ble stødigere. Fylles med godsaker til jul. Brukte tre julestjerner på denne. Julestjernene er kuttet i hvitt papir og svertet med diverse Distress ink. Ble fin synes jeg og er nok ikke den siste jeg lager.
2015-11-11 10.56.41
Silhouetten er et utstyr en må bruke å jobbe med, for å bli venn med har jeg funnet ut. Og det må ikke gå for lang tid i mellom hver gang en bruker den heller. Føler nå at jeg begynner nå å få litt kontroll på hva jeg gjør med den. Og veldig artig når en får det til.
2015-11-11 10.56.15
The Paper Crafting takker Merethe for at vi fikk lov å vise fram hennes nydelige overflødighetshorn og dersom du vil se mer av det Merethe lager kan du besøke bloggen hennes her: Merethes kreative boble
Foto: Merethe
Publisert med tillatelse

Leave a Reply

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...

SEMIFINALE 1 – DANMARK: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

Da er vi klare for den første semifinalen i “Årets skandinaviske...

UFO – HVOR MANGE HAR DU?

Ikke alle vet hva en UFO er i vår verden kanskje,...