Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

MIT HOBBYRUM – PIA

Har du lyst til at se min oase, mit fri-rum, mit hobbyrum, hvor jeg sidder og hygger med den kreative mojo? Så kig med her. Jeg har både video og lidt billeder til Jer.

IMG_0608

Jeg er udemærket klar over, at jeg er meget priviligeret angående mit hobbyrum. I vores hus har vi et stort værelse, som manden og jeg har dele kontor i. Han har den ene halvdel og jeg har den anden. Lad os bare sige, at der er stor forskel på de to halvdele. Min side er lidt mere “fyldt” og farverig.

Jeg har arvet et rigtigt kontor skrivebord fra min fars firma og tilhørende skuffemodul. Dette gør at jeg praktisk talt (indtil videre) kan have alle mine stempler, dies, stencils og embossing folders stående på bordet foran mig. Derudover har jeg også arvet hans solide Dahle guillotine papir skærer. Ren luksus!

Tag og kig med i videoen. Dette er min første video nogensinde og lavet efter første take, så beklager den ryster lidt hist og her. Min dialog på videoen er 100% improviseret, så bær over med min brug af ordet simpelthen :o)

I videoen giver jeg lidt tips og ideer til opbevaring og system for orden. Jeg indrømmer ærligt, at jeg er et STORT ordensmenneske og elsker at systimatisere og organisere ting. Alting har sin faste plads i mit hobbyrum. Dermed ikke sagt at det hele er perfekt (efter min egen mening).

IMG_0620

Opbevaring af Clear Stamps

IMG_0618

Farve markering af stempel sværter

IMG_0623

Farve markering af Distress Markers

IMG_0628

Udnyttelse af bagsiden af mandens computer skærm som opslagstavle. Ja, hvorfor ikke. Den var jo ikke køn at se på i forvejen.

Hvis du har spørgsmål til noget, så skriv endelig.

Pia :o)

 

3 Comments

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...