“MONSTER” TAGS MED FANCY PANTS

1 868

Hvad er bedst eller værst? At være monster eller frækt barn….eller er der overhovedet nogen forskel? Jeg indrømmer ærligt, at mine 3 nevøer har været inspirationskilden denne gang. De dejligste, kæreste, larmende og frækkeste drenge, som nok gerne selv vil udråbe sig til monstere engang imellem. Fancy Pants kollection “Be Different” er et fatamorgama af rustikke drenge farver og spraglede stor smilende Monstere – perfekt for projekter til alle frække drenge i verden.

Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen – Jeg er helt vild med Fancy Pants “Brag Cards”! Denne gang har jeg set muligheden for at lave super hurtige og nemme gavetags med Fancy Pants kollektion Kit “Be Different”. Deres kit indeholder så mange lækre sager, så mulighederne er uanede.

Fancy Pants_Be Different Collection Kit

Gavetags er altid godt at have lige ved hånden. Men måske er du lige som mig, for gavetags har jeg ikke ligefrem liggende klar til brug. Nej, det er oftest et sidste øjebliks haste projekt for mig. Måske fordi jeg har et eller andet med, at gavetags helst skal matche gave indpakningen. Jeg er nok lidt nørdet på det punkt.

Men det løser jo ikke ligefrem min udfordring hver gang, jeg står og skal bruge et gavetag. For disse tags må jo gerne så lidt lækre ud, ik! Her må jeg sige, at Fancy Pants kollektioner passer perfekt til mig. De indeholder alt, hvad man skal bruge til at lave super hurtige tags, og rent faktisk indholder kollektionerne fuldt brugbare tags. Så hvis du er ekstra doven eller bare har røg rygende travlt, så er der ikke behov for panik.

Fancy Pants_Be Different_ Tags

Ovenfor ser du de tags som er med i kollektions kittet “Be Different”. Til de store tags er der sågar allerede snor i! Så ikke engang det skal man bekymre sig om. Jeg lavede lige et Quick Tag, hvor jeg brugte et af de store tags (6×12 cm) og pyntede med lidt fra “Ephemera” pakken. I taleboblen har jeg stemplet med Hero Arts “Field Green” Shadow Ink og stemplet er fra Hero Arts “It’s Your Day” stempel sættet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og hvis man virkelig skal bruge et Monster Stort Tag, så er der også en super nem løsning. Her man nemlig “Brag Cards” bruges. “Brag Cards” er 10×15 cm store. Her er det selvfølgelig nødvendigt selv at klippe 2 af hjørnene af, så man får Tag formen. Og der skal også lige lavet et hul til gavesnoren. Men ellers er det præcist lige så nemt at gå til, som med de andre tags. I bund og grund behøver man ikke pynte og hvis man vil, ja, så er der masser af mulighed for det med alt det andet i deres kollektions kit.

Fancy Pants_Be Different_ Brag Cards

 

Til mit “Brag Cards Tag” har jeg endnu engang brugt pynt fra “Ephemera” pakken. Og for at få lidt mere liv hist og pist, har jeg brug Enamel Accents til at fremhæve et par ting.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Her ser I mine to super hurtige “Quick Tags” side om side. Så får I også en fornemmelse af størrelsesforholdet mellem de to.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du kan også se HER, hvor jeg har leget med “Be Different” og min Envelope Punch Board og skabt et Mini Album. Her giver jeg også min bedømmelse af Fancy Pants produkter i deres kollektion kit.

Nu er det bare din tur til at lave et tag eller to. Mon ikke du har noget liggende, så du kan kaste dig ud i det med det samme! Og god fornøjelse, hvad enten du skal være kreativ eller ej.

 

1 kommentar
  1. Maryann skriver

    WAUW super cool tags her Pia, de er da godt nok “løsningen” til de dage, hvor intet bare vil passe sammen LOL. Og så lækre farver også, at alle børn ( eller barnlige sjæle he he) jo simpelthen vil elske dem

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA