Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

MOR KARENS ATC-KORT

Av Maryann Laursen

ATC kort har fået en kæmpe opblomstring igen her på det seneste, og det er faktisk nogle rigtig sjove kort. De bli´r lavet fuldstændig som almindelige kort, men er nogle helt små udgaver. Der nogle helt klare regler for størrelsen, som SKAL være 2,5″ x 3,5″  eller ca. 6,4 x 8,9cm, og bagpå skal man sætte nogle bestemte oplysninger om nummer, hvis det er fra en serie med flere i, og titel på serien, og hvilket nummer det pågældende kort har i den serie, det indgår i. De må KUN gives væk eller byttes med andre, ALDRIG sælges. Og der er faktisk opstået en hel del grupper rundt omkring, som laver swaps med forskellige emner jævnligt, som man kan deltage i, hvis man har lyst til at prøve sig med disse små fine miniaturer.

I dag har Mor Karen venligst ladet os vise en af hendes utallige og mega flotte ATC serier, og denne her er serien med sjove mænd.

002 010 011 009 001 007 006 005 003

Her er hvad Karen selv skriver om de her:

 Kortene er ATC kort, som er 2″5 x 3″5 eller i cencimeter 6,4 x 8,9 cm. Billederne er fundet på “nettet” og printet ud på fotopapir, basen er karton Hvor længe jeg var om det, er ikke godt at vide, men da jeg var “værtinde” på ATC swappen, var det mig der bestemte at vi skulle lave nogle “sjove mænd”.  Jeg havde lige set “ørkenens sønner” og cirkus revyen, og syntes der er ikke noget så sjovt som mænd i dametøj, så det gav ligesom sig selv.

Karen har derudover brugt en masse pynt af forskellig art, som hun havde i sine gemmer. Det er netop en af fordelene ved disse små kort, at man kan få brugt en masse af alle de ting, som vi nok alle får i overskud hen af vejen, da de her ikke kræver særlig meget, for at blive til små kunstværker, som I jo kan se her.

Karen er faktisk ophavsmand til adskillige swaps løbende, og I kan se mange flere af hendes mange smukke minikort her: Mor Karens hjørne. Og jeg kan godt love, at hendes blog er et besøg værd.

Foto: Karen
Publisert med tillatelse

 

2 Comments

Leave a Reply

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...

SEMIFINALE 1 – DANMARK: “ÅRETS SKANDINAVISKE SCRAPPER 2016”

Da er vi klare for den første semifinalen i “Årets skandinaviske...

UFO – HVOR MANGE HAR DU?

Ikke alle vet hva en UFO er i vår verden kanskje,...