Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

MORSDAG 12. FEBRUAR – ET LITE KORT TIL MOR

 

Snart Morsdag….trenger du litt inspirasjon?

Jeg har laget et kort i blåtoner, hvor jeg har lekt meg med dies, embossing og blomster. Morsdag – mødrenes hedersdag, feires på varierende datoer i flere forskjellige land. I Norge feires den den 2. søndagen i februar som i år blir 12. februar. Sverige har den siste søndagen i mai og i Danmark er det den 2. søndagen i mai. 

Informasjon om prosjektet:
Type prosjekt: Kort med flere lag
Anledning: Morsdag
Stilart: Romantisk og feminint
Teknikker brukt: Dies, embossing og lag på lag.
Pynt/dekor: Ark fra Pion Desing – Easter greetings
Hovedfarge: Blå, hvit og gull/bronse
Medium som er brukt: Stickleys og  Stampendius embossing pulver.
Utstyr som er brukt: Stempel fra Kort og Godt, Dobbelsidig tape 3 mm tykk, lim og big shot

Diesen som er brukt er fra Go Kreate og jeg synes formen er fin, og når man vrir litt på den får man en artig effekt.

Når jeg lager basen til kortet i hvit bazzil, kutter og bretter jeg det slik jeg ønsker det, fester diesen med wasitape slik at den kutter bare noen steder på toppen. Når diesen er festet med tape, er jeg sikker på at den blir kuttet riktig i big shoten og jeg får et kort i riktig for som jeg kan åpne og lukke..

Alle kantene er gått over med Distress ink – vintage photo, og det er også brukt brun stempel farge på alle stempler. På stemplet i midten har jeg brukt clear embossingpulver over for å få litt ekstra smell på fargen.

Sticklers i fargen Brass har jeg brukt for å lage en “perlerad” rundt hele kortet, og også litt rundt blomstene.

Chipboarden er embosset slik at den ble hvit med gullskinn.

3 mm dobbelsidig tape gjør at de to øverste lagene kommer litt opp og gir litt dybde til kortet. Hel tape er fint å bruke for da sitter alt veldig godt, og dette kortet skal sendes i posten.

Innsiden er enkel, med plass for å sette inn et bilde i rundingen øverst og god plass til å skrive. Her ser du også hvordan diesen har kuttet arket i toppen.

Håper du fikk litt inspirasjon til å lage en liten oppmerksomhet til mor. Ha en fortsatt flott tirsdag!

One Response

Leave a Reply

CAPTCHA


NORDLYSET: ÅSAS ATC

Det er noe med papirkunstnere og Edgar Allan Poe. Jeg har...

ET BLOMSTERKORT TIL BURSDAGSBARNET

Bursdagskort er noe jeg setter pris på å lage, for her...

PÅSKEEGG I MIXED MEDIA STIL

Det er snart påske, og påskeeggproduksjonen har startet hos mange. Noen...

UT I VERDEN: BECCA FRA USA

For alle som er glad i den rene og enkle stilen...