MØT FINNABAIR PÅ SCRAPOMANIA-TREFF

1 781

Finnabair (Anna Dabrowska) er et navn mange etterhvert kjenner til. Finnabair er en Mixed Media-kunster fra Polen og hennes prosjekter er helt fantastisk sammensatt av elementer man nesten ikke skulle tro kunne brukes på papirprosjekter. Dette, i tillegg til hennes måte å dekorere på, gjør prosjektene til de reneste kunstverk. I sommer kommer Finnabair til Norge, og nærmere bestemt til Ålesund der hun holder fire spennende kurs på Scrapomania-treffet 13.-15. juni.

Det første kurset Finnabair holder i Ålesund heter “Imagine” og starter fredag 13. juni. I fire timer skal kursdeltakerne guides gjennom bruk av maling, mist, Gesso og andre mediums for å sette sammen kunstneriske og flerdimensjonale collages. Kurset passer både for nybegynnere og de som har holdt på med papirhobby en stund.

image005

“Industrial Baroque: Steam Punk Love” heter det andre kurset Finnabair holder i Ålesund. Finnabair beskriver “Industrial Baroque: Steam Punk Love” som den feminine siden av stilarten Grunge. Her står komposisjon, farge og tekstur i sentrum og deltakerne vil lære å bruke forskjellige former for medium sammen med tradisjonelle og utradisjonelle scrapbook-dekorasjoner.

image006

På lørdagsettermiddag den 14. juni starter kurset “Black Beauty” som er et kurs i å lage cover til Art Journals. Her vil Finnabair vise hvordan man kan bruke Mixed Media til å lage spennende, unike og personlige cover ved hjelp av blekk, gels og elementer satt sammen til en flott komposisjon.

image008Kursene med Finnabair i Ålesund avsluttes med kurset “Overemotional” søndag 15. juni. Her vil deltakerne lære å lage collage på dobbel canvas og materialene som skal brukes er Gesso, spray, gels, blyanter og stempling. Finnabair beskriver prosessen med å lage collage som å sette opp et teater med kostymer og omgivelser som passer til scenen man skaper.

image009

I tillegg til kursene med Finnabair vil sommerens Scrapomania-treff også by på spennende konkurranser, deriblant bingo. Scrapomania-treffet arrangeres to ganger årlig, i januar og juni.

Foto: Finnabair/Scrapomania
Publisert med tillatelse

1 kommentar
  1. Lena_J skriver

    Dette er helt fantastiske kurs, og jeg anbefaler virkelig varmt og gå disse kursene. Jeg gikk tre av fire kurs når hun var på Grorud treffet. Og hun er en fantastisk kursholder, og man lærer så utrolig mye. Skulle ønske økonomien min tillot meg og reise og ta alle kursene her og altså 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA