NÅR BOM-KJØPET BLIR EN FAVORITT

1 1,146

For en stund tilbake ville jeg så gjerne lage mine egne glimmer mists. Så jeg kjøpte noe jeg trodde var et perfect pearl lignende produkt. Når jeg skulle til og bruke de, viste det seg at dette var så visstnok ikke noe pulver jeg hadde kjøpt. Det var en hard og uforsonlig liten klump. Hva i all verden tenkte jeg… Den harde uforsonelige klumpen viste seg og være Twinkling H20, og jeg elsker den.

 

1til

Så en liten krukke ble plutselig til mange.

Twinkling H20 er et vannbasert medium. Man bare sprayer litt vann rett i krukken, og etter et minutt er den klar. Den er enkel å jobbe med og enkel å blende med.

Ofte legger jeg et lag med distress først slik som her:

3til

Glemte å ta bilde alene med denne når jeg var ferdig, for jeg fikk så dilla at jeg kunne ikke bare lage et motiv men tre.

2til

Så den enkle blomsten har distress i bunn, og H20 på toppen. Det samme med sommerfuglen. Men rosene er malt kun med H20.

Og så synes jeg nesten at jeg måtte lage kort med de og vise frem. Så her er de:

36_2014 37_2014 38_2014

 

Vil virkelig anbefale dere og prøve dette produktet. Det er helt fantastisk. Ofte bruker jeg det også over et motiv fargelagt med distress bare for å skape litt spenning. Og av alle vannbaserte fargemedium jeg har prøvd, så er dette det enkleste og raskeste.

 

1 kommentar
  1. Pia Krogh Larsen skriver

    Hold op, de er flotte. Er særligt vild med sommerfugle-kortet.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA