NÅR MAN KOMBINERER SCRAPPING MED ANDRE HOBBYER…..

0 553

Da jeg for noen år siden sto med de første Tim Holtz stoffene i hendene, sto jubelen i taket. Disse stoffene har vært vanskelig å få tak i, i Norge. For en hobbyentusiast som både quilter og scrapper – så var det å få tak i stoffer en fantastisk kombinasjon av to hobbyer.  De første stoffene mine kom opprinnelig med et besøk fra Amerika. Senere har jeg klart å få tak i noen stoffer i norske butikker og gjennom flere besøk i Amerika. Jeg har masse planer med disse stoffene, men de blir mest med planene. Nå bestemte jeg meg for å lage noen helt enkle grytekluter i Tim Holtz stil. 

_____________

Type prosjekt: Quilt

Stilart: Grytekluter i Tim Holtz stil

Teknikker brukt: Quilting – søm

Pynt/dekor: Electic elements stoffer fra Tim Holtz

Hovedfarger: Brun og grå.

Utstyr som er brukt: Tim Holtz stoffer, platevatt og symaskin.

________________

Gryteklutene ville jeg ha enkle. Striper av stoffene er sydd sammen. Det er to lag med platevatt mellom forside og bakside, for å få gode og tykke grytekluter. Forsiden og baksiden på gryteklutene er quiltet sammen i striper og i mønster.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA