NORDLYSET: ANNAS ATC

1 1,281

Anna i Sverige har laget en serie, “Be Proud”, med fire ATC (Artistic Trading Cards). Inspirasjonen til serien fikk Anna på et treff der hun satt ved et bord der man diskuterte det å være sterk og stolt av den man er. Resultatet ble fire fargesterke kort med teksten “Be Beautiful”, “Be Brave”, “Be Strong” og “Be You”. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Anna laget kortene. 

Type prosjekt: ATC
Anledning: Generell
Stilart: Artsy, Pop Art
Teknikker brukt: Maling
Pynt/dekor: Chipboard, filmstrip, Dymo
Hovedfarge: Multicolor
Medium som er brukt: Oljepasteller
Utstyr som er brukt: Pensel, Dymo

Beskrivelse av prosjektet?
ATC-serien Be Proud är en serie om fyra ATC-kort som jag gjorde på en scrapträff för ett par veckor sedan. Tanken var att göra en enkel, färgglad ATC-serie och att se vad jag kunde göra med mina oljepasteller.

Hvordan er prosjektet laget?
Jag har använt mig av rutiga PL-kort som jag skurit ner till rätt storlek (2,5×3,5 inch). Första steget var att måla regnbågens färger på korten. Jag hade ingen klar bild av hur de skulle se ut från början, men jag visste att jag ville använda mig av regnbågsfärger. Jag målade med oljepastellerna på en aktylkloss och plockade upp färgen med en vattenpensel. Pastellerna fungerar som akvareller ungefär, de är vattenlösliga och intensiteten i färgen beror på hur mycket vatten man använder. Jag använde mig av penseln för att skriva BE på alla fyra korten också. Sedan var det dags att bestämma hur korten skulle bli. Jag valde ut fyra ord som jag tyckte passade och skrev ut dem med en Dymo. Dymo-remsorna klippte jag till vimplar och satte fast på korten. Runt varje vimpel har jag ritat prickar med en svart penna. Det ryms inte så mycket dekorationer på ett ATC-kort, men varje kort har fått en liten dekoration också. Jag har medvetet gjort korten lite olika.

atc-rainbow-1Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Korten tog ungefär en timme att göra. Jag har använt mig av en embossingfön för att torka färgen, det är så tråkigt att se på när färg torkar.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Idén till korten kom från ett samtal vid bordet där jag satt, där andra scrappare pratade om att vara stark och stolt över den man är.

atc-rainbow-2


The Paper Crafting takker Anna for at vi fikk lov til å vise fram hennes flotte ATC i magasinet og dersom du ønsker å se mer av det Anna lager finner du bloggen hennes her: Zildara Design Bloggen oppdateres et par ganger i uken med nye prosjekter, både kort, layouts og ATC.

atc-rainbow-3

Foto: Anna
Publisert med tillatelse

1 kommentar
  1. Sheyda skriver

    Underbara kort!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More