NORDLYSET: CLEAN AND SIMPLE CARD

0 865

På grunn av sykdom fikk jeg ikke funnet fram til et prosjekt for “Nordlyset” denne uka. Jeg viser derfor fram ett av mine egne kort som ble laget for en tid tilbake. Kortet er relativt enkelt å lage samtidig som det gir et unikt resultat hver gang. Jeg håper noen vil finne inspirasjon i kortet (og i så tilfelle vil jeg gjerne høre om det). Nedenfor kan du lese mer om hvordan jeg lagde kortet. 

Type prosjekt: Kort
Anledning: Generell
Stilart: Clean and Simple (CAS)
Teknikker brukt: Mixed Media 
Hovedfarge: Hvitt
Medium som er brukt: Mister, diverse maling

Beskrivelse av prosjektet?
Kort i en ren og enkel stil. 

Hvordan er prosjektet laget?
Motivet på kortet er abstrakt og laget ved hjelp av mister og diverse maling samt glitter.

Størrelse på prosjektet?
Cirka 15×20 centimeter. 


Hva slags materialer er brukt?
Bazzill-kartong, rubon fra Ett Trykk/Norsk Stempelblad, mister, maling, glitter.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Cirka en time. 

Foto: Marit Pedersen
The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA