Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

NORDLYSET: HELLES DRØMMEFANGER

14344888_10154342058831013_5404660018702023911_n

Helles vakre kort er både dekorativt og funksjonelt. Drømmefangeren kan lett løsnes fra kortet og kan henges opp hvis mottakeren av kortet ønsker det. Inni kortet er det plass til å skrive en personlig hilsen og det pyntet med ei fjær av lilla kartong. “Det enkle er ofte det beste”, sier Helle og det har vi ingen problemer med å være enige i. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Helle laget dette flotte “Shaker”-kortet.

Hvordan er kortet laget?
Jeg er en av arrangørene av Papirdukkenes scrappetreff i Kjøpsvik I høst hadde vi 5-årsjubileum og arrangerte vårt 11. treff. En av utfordringene vi hadde var “Shakerkort” eller “Ristekort”.

Størrelse på kortet?
Dette kortet er 10 x 20 cm.

Hva slags materialer er brukt?
Kortbasen er av Bazzill, fargen er “Velvet”. Mønsterarket er fra Primas kolleksjon “French riviera”. Til å stanse ut drømmefangeren har jeg endelig fått tatt i bruk diesen fra Sizzix “Dream away” 661245. Den er stanset ut i metallic kartong fra Tim Holtz i fargen “Bronze”. Til “vindu” har jeg brukt plastemballasjen til diesen. Fjærene er limt sammen dobbelt med hyssing i mellom til oppheng. Treperler er kjøpt på Hobbykunst. Drømmefangeren er limt sammen med 3D-tape for å gi plass til innholdet som er lilla glitter og bronzefargede metallstjerner.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Dette kortet vil jeg tro jeg puslet med i et par timer.


The Paper Crafting takker Helle for at vi fikk lov til å vise fram hennes flotte kort i magasinet og dersom du ønsker å se flere bilder av dette kortet eller andre prosjekter Helle har laget kan du besøke bloggen hennes her: Helle’s Nye Hobbyloft

Foto: Helle
Publisert med tillatelse

Leave a Reply

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...