NORDLYSET: MALINS KORT

1 2,594

Hvis du startet med kortlaging for rundt ti år siden har du kanskje noen eldre stempler fra Magnolia liggende. Det har jeg og må med skam melde at de sjelden blir brukt nå for tiden. Det tenker jeg å endre på, for da jeg så Malins flotte kort innså jeg at disse stemplene fortjener å få komme til heder og verdighet igjen. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Malin lagde disse tre herlige kortene. 

Type prosjekt: Kort
Anledning: Valentines Day, Generelt
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging, Die Cutting
Pynt/dekor: Blomster, Die Cuts
Hovedfarge: Hvit
Medium som er brukt: Distress Markers

Jag satt hemma en kväll och blev lite pysselsugen men hade ingen riktig inspiration till vad jag skulle göra. Så jag satte mig helt enkelt vid datorn och surfade runt på lite utmaningsbloggar för olika butiker, bloggar osv och hittade en liten utmaning hos CAS-ual fridays som jag hoppade på. Man skulle använda sig av vitt-rött och rosa. Och eftersom jag hade en dies från CAS-ual som jag inte hade använt tidigare men som jag tyckte var så fin så bestämde jag mig för att göra nåt med den och så blev det röda kortet till. Jag tyckte det var så roligt att skapa detta kort så jag bestämde mig helt enkelt för att göra några till i samma stil, som en liten miniserie på korten där jag fick använda alla diesen jag hade. Jag är helt tokig i dies och stämplar. Så de olika korten fick olika färgstilar, ett i rött och rosa, ett i blått och grönt och det sista i gult och orange.

Materialet jag använt till korten är vanligt vitt slätt cardstock, svart cardstock som ram då jag tycker kortet får en helhet då det ramas in. Sedan har jag använt en rutstämpel från gummiapan, en gammal figurstämpel från Magnolia som jag färglagt med Distress markers pennorna. Diesen är från CAS-ual friday där jag bara stansat ut i olika färger av överblivna cardstock bitar. Textstämålarna är även dom från CAS-ual friday. Stänken har jag gjort med heidi swaps color shine där jag använt färger som passat. Jag råkade kladda lite i början och där fick jag sätta fast nogra små blommor för att dölja att jag smetat. Korten är 10x15cm stora och korten gjorde jag under en kväll.

 


The Paper Crafting takker Malin for at vi fikk lov til å vise fram hennes flotte kort i magasinet og dersom du vil se mer av det Malin lager kan du besøke bloggen hennes her: M.C Card Design

Foto: Malin
Publisert med tillatelse

1 kommentar
  1. Mellem skriver

    Flotte kort. Likte den enkle men vel så dekorative stilen.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More