NORDLYSET – OKTOBER

0 881

Kortet som er valgt ut som “Nordlys” i oktober er et enkelt kort laget av Maren Elise i Danmark. Kortet har tre sekskantede felt på forsiden. Den ene med tekst, den andre med motiv og det tredje er mer rent dekorativt med en blomst i fokus. Kortet er i en romantisk stil som brytes opp, på en fordelaktig måte, av den brune kvistkartongen. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Maren Elise laget dette flotte kortet. 

Type prosjekt: Enkelt kort
Anledning: Kan anvendes til mange forskellige begivenheder, hvor der er anledning til, at sige ”tillykke”. Kortet henvender sig til piger/kvinder i alle aldre.
Teknikker brukt: Die cutting, lag-på-lag, computer/printer til tekst
Pynt/dekor: Blomster og snor
Hovedfarge: Lyserødt tema
Medium som er brukt: Dobbeltklæbende tape
Utstyr som er brukt: Joy Trouvaille stansemaskine, sekskantede dies fra Simple And Basic og skæremaskine

Beskrivelse av prosjektet:
Simpelt ”Tillykke”-kort i A6 størrelse

Hvordan er prosjektet laget:
Lag-på-lag teknik med kvistkarton og sølv glimmerkarton som base. Herover er sat et stykke design karton fra Alexandra Renke (A.R). Sekskanterne er også lavet af karton fra A.R. Disse er udstanset med to forskellige størrelser sekskantede dies. Teksten ”Stort Tillykke” er skrevet på computer, printet på kvistkarton og udstanset med en die fra samme sæt, som de andre sekskanter.

Der er pyntet med papirblomster og snor.

Størrelse på prosjektet:
A6 (14,8×10,5 cm)

Hva slags materialer er brukt:
Kvistkarton, glimmerkarton, design karton (skåret ud af 30×30 cm designark), dies, stansemaskine, computer, printer, papirblomster, snor og dobbeltklæbende tape.  

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet:
Ca. 1 time

Hva inspirerte deg til å lage dette:
Jeg havde købt 3 ark matchende designkarton fra Alexandra Renke (30×30 cm), og ud fra dette karton ville jeg lave kort til forskellige begivenheder, og målet var, at lave så mange kort, som muligt ud fra disse 3 ark (jeg fik i alt lavet 10 kort med dette lyserøde tema). På den måde undgik jeg, at få rester af karton, som jeg normalt har svært ved, at få brugt.

Endvidere havde jeg købt et sæt sekskantede dies, som jeg ville afprøve, så opbygningen af kortet med sekskanter var helt nyt for mig.

Adresse til eventuell blogg/webside:
Jeg har en facebookside, hvor jeg fremviser mine kort, og hvor kunder kan købe mine kort igennem. Denne hedder ”Maren Elises unikke håndlavede kort”.

Foto: Maren Elise
Publisert med tillatelse
Banner: MaPhoto

 

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More