NORDLYSET: RANDIS SKJØNNE JULEKORT

0 977

Jeg synes Randis julekort er så vakkert. Det kan ha noe med den nydelige himmelblå fargen å gjøre, eller kanskje det er den lille søte jenta med glitter rundt pelskragen som gjør det. Trolig er det alt sammen – kortet er så flott designet med mange detaljer. Samtidig er det harmonisk og stilfullt. Jeg tror nok jeg hadde blitt veldig rørt dersom jeg mottok et så nydelig kort og det er jeg ganske så sikker på at den rette mottakeren også vil bli. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Randi laget kortet.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Jul
Stilart: Shabby Chic
Teknikker brukt: Die Cutting, Distressing
Pynt/dekor: Blomster, perlebånd, bånd
Hovedfarge: Blå

20161020_122728_hdr

Beskrivelse av prosjektet?
Dette er et julekort med “lag-på-lag”. Lagene er skjært til, og malt med gesso rundt kantene. Kantene er så bøyd til. Når gessoen er tørket har jeg hatt på litt stickles: Golden Rod. Så limes panelene lagvis på. Motivet er staset ut fra mønsterpapir fra Craft&You Design – Frozen Paper, og festet på utstaset dies.For å få et litt frostet preg på motivet tok jeg litt Star Dust på kappen. Rundt motivet har jeg limt på perlebånd.

Størrelse på prosjektet?
Kortet måler 15 x 15 cm og har en rygg på cirka 0,5cm.

20161020_122840_hdr

Hva slags materialer er brukt?
Jeg har brukt mønsterpapir fra Craft&You Design – Frozen Paper, dies fra Holly Jolly, blomster og bling fra Wild Orchid Crafts og tekststemplene jeg har brukt er fra kaBoks. I tillegg har jeg brukt bånd og vokstråd fra ukjent produsent.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Jeg er ikke så snar når jeg lager kort, så jeg brukte nok rundt 4 – 5 timer på dette…

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Det som inspirerte meg til å lage dette kortet var det herlige motivet på mønsterarket. Og, i tillegg er jeg utrolig glad i blått.

1

The Paper Crafting takker Randi for at vi fikk lov å vise fram hennes skjønne julekort og dersom du vil se mer av det Randi lager kan du besøke bloggen hennes her: Min lille blogg   

Foto: Randi
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA