NORDSTJERNEN: ANITA FRA NORGE

0 1,353

Anita startet med scrapping i 2006 og med kortlaging for 2-3 år siden. Hun er glad i å lære nye teknikker og spesielt bretteteknikker. I tillegg er hun veldig glad i å rufse og sverte prosjektene. Anita har, som de fleste andre av oss, noen produkter hun ikke kan leve uten og det er Big Shoten, alle diesene, Distress Ink putene, «rufser`n», og stemplene…Vi er glade for å kunne presentere Anita i The Paper Crafting i dag. 

15175396_10157731705000621_1323594734_n
Anita Sjøthun

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Hei! Jeg heter Anita Sjøthun og er en 36 år ung dame bosatt på Hafslo i Sogn og Fjordane! Jeg har fire små skatter på 10, 8, 5 og 1 år! Mesteparten av tiden min går jo med til jobb og familie, samt litt venner innimellom! Men alt av tid til overs blir brukt til verdens beste hobby!

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg begynte å scrappe i 2006 da jeg fikk min første sønn, men på det tidspunktet kunne jeg ingenting, hadde ikke noe særlig utstyr, så albumene ble laget ved hjelp av gamle tapetbøker som jeg satt og klipte i! For 2-3 år siden ble jeg «introdusert» for dies av ei venninne, og fra da av tok det av! Jeg begynte å handle ark, jeg kjøpte meg Big Shot maskin, og lageret av dies kunne begynne å vokse! Det var også på denne tiden at jeg begynte å lage kort for alvor, og for 1 år siden så begynte jeg å lage kort på bestillinger!

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg prøver å få tid flere ganger i uken, men er ikke alle uker likt hvor ofte og mye jeg får vært kreativ!

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Jeg klarer ikke å beskrive stilen min, og det kanskje fordi jeg ikke kan nok om de forskjellige stilene til å «sette meg i en stilbås».. Blir en del rufsing og sverting på mine prosjekter, da jeg godt liker den effekten…. Synes det er utrolig moro med nye brette-teknikker, så utforsker ofte dette!!

Vis oss 3-5 av dine favorittprosjekter. Hvorfor disse prosjektene dine favoritter?

 

15174436_10157731705275621_2029514711_n
Dette er en gaveeske jeg lagde til min venninnes bursdag! Hun er veldig jordfarge-glad, så da tenkte jeg at oransje var fargen til henne! Brukte ett oransje ark til selve basen, lagde så paneler ved å bruke Distress Ink på akvarell papir. Stemplet på bakgrunnen og pyntet med blomster og bling! Tagen har også fått en blondekant og en utstanset sommerfugl!
15182362_10157731705090621_2038403805_o
Her en en bursdagskalender jeg lagde til søsteren min for 2 år siden. Så bilde på nettet, og måtte jo bare prøve å lage en selv! Pyntet med blonder, washi-tape, blomster og sommerfugler. Bokstavene er stanset ut av alfabetet «Emily» . Teksten «Livet… osv» er rub-ons.  Ett utrolig kjekt arbeid som jeg nok kommer til å prøve meg på igjen!
15139602_10157731704985621_1675684027_n
Her er ett bursdagskort jeg laget på bestilling! Er brukt mange forskjellige dieser til denne boksen, samt stempeltekster (på utsiden av boksen). Kaken i midten er laget ved hjelp av runde dies, kantene klipper jeg til på frihånd.

Hva inspirerer deg?
Inspirasjon finner jeg mye av på nettet, i Ett Trykk, på blogger og på Facebook, jeg bruker masse tid på å kikke på alt det fine som lages der ute! Sånn oppdager jeg også nye metoder og materialer, og ergo vokser lageret mitt i takt med det! 

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Jeg kjenner ikke til så mange navn i scrappeverden, men ei jeg har vært på kurs hos og som jeg virkelig synes kan sine saker er Yasmin Tölche! Utrolig flink, lærte masse!!!

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Produkter jeg ikke kan leve uten er helt klart Big Shoten min, alle diesene, Distress Ink putene, «rufser`n» min, og stemplene…

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Det som står øverst på min ønskeliste nå er Zutter: Bind it all utstyr, det virker utrolig morsomt!

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
In Real life kunne jeg virkelig ha tenkt meg å møte Tim Holtz! Han får alt til å se så lekende lett ut, og jeg synes spesielt bakgrunnene hans er helt rå! Så det å fått noen timers opplæring med han hadde vært det store!

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg var så heldig at jeg i sommer fikk mitt eget scrapperom! Jeg må riktignok ut av huset og inn i en bod, før jeg kommer dit, men nå har jeg i alle fall alt samlet på ett sted,og det er oversiktlig! Sitter ikke så voldsomt ofte der ute, da jeg er mye alene på kveldene pga at mannen jobber skift, så da drasses både det ene og det andre med inn på spisestuen!

15146814_10157731705210621_639076520_o 15127561_10157731705245621_1434850509_o

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Jeg har min egen Facebookside: Anita’s kort og sånt  og min egen blogg som heter Papirhula

Foto: Anita Sjøthun
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA