NORDSTJERNEN: ANN FRA DANMARK

0 1,200

Ann fra Danmark startet for alvor med scrapbooking for rundt syv år siden. Før det hadde Ann laget kort så lenge hun kan huske. I dag lager Ann primært layouts, men også en del kort og tags. Hun er også glad i å holde på med Art Journaling. Vi er glade for å kunne presentere Ann for dere i The Paper Crafting i dag. 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Jeg hedder Ann Weiss og bor i Fredericia. Jeg er gift og har 2 piger på 5 år og 7 år. Jeg er uddannet ergoterapeut og arbejder pt med træning af plejehjemsbeboere. Jeg har mange forskellige hobbyer ud over scrapbooking, blant annet hækling, fotografering og at lave smykker. Derudover er jeg viking på forskellige vikingemarkeder sammen med mine børn og forældre.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har lavet kort så længe jeg kan huske, men gik rigtig i gang med scrapbooking for 7 år siden da jeg fik mit første barn. Jeg startede med layouts fordi jeg gerne ville lave et flot album til min datter med billeder fra hendes liv. Det tog om sig og nu er jeg i gang med albums til begge mine piger og kan slet ikke følge med den billedmængde jeg har. Men jeg nyder at lave layouts og mine piger elsker at kigge i deres albums.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver primært layouts, men jeg laver også en del kort og tags. Derudover leger jeg gerne i min artjournal.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg har haft en periode over det sidste 1½ år hvor papirhobbyen har stået en smule stille. Men nu er jeg i gang igen. Jeg er nok i gang et par gange i ugen og nyder den ro det giver mig. 

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Min stil startede ud som CAS og meget ren, men har med tiden udviklet sig til mixed media og gerne med masser af farver. Jeg holder meget af at bruge bl.a. sommerfugle og fjer på mine projekter. Der er ikke et projekt uden jeg kommer enten vandfarve, maling eller paste på.

Vis oss 3-5 av dine favorittprosjekter. Hvorfor disse prosjektene dine favoritter?
Disse 2 layouts viser ret godt min stil. Den udvikler sig dog hele tiden, men jeg elsker disse farver og der er masser af mixed media.

Disse 3 kort er også meget min stil. Jeg elsker at bruge blomster glimmer og masser af vandfarver og maling. Masser af farve, men jeg elsker også nor det er hvidt med en snert af farve.

Hva inspirerer deg?
Jeg finder meget inspiration på pinterest og youtube, hvor jeg følger en del forskellige. Men også fra facebookgrupper indenfor både scrapbooking, kort og art journal.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Jeg følger ikke nogen bestemt her i Skandinavien, men en del fra Polen, Frankrig og USA. Jeg får dog alligevel inspiration fra flere i skandinavien i de facebookgrupper jeg er med i.

Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg?
Jeg vil rigtig gerne blive bedre til at lave mine egne blomster, så jeg kan lave dem så de passer ind i mit mixed media.

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Min varmepistol – ellers er tørretiden alt for lang, cameoen til at skære lækker pynt og stencils, min ledningsfrie limpistol er også vigtig, da det ikke er alt der kan sidde ordentlig fast på maling med almindelig lim. Derudover bruger jeg også meget min bigshot og så er jeg blevet glad for min gelplate.

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Jeg kan altid bruge de nye farver inden for maling og inksprays. Men nogle flere alfabet-dies står højt. Derudover kunne jeg også rigtig godt tænke mig at prøve alcohol inks af.

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Det kunne være sjov og spændende at møde Wilna Furstenberg, som har nogle lækre print and cut og en rigtig lækker stil.

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg scrapper på vores repos ved et spisebord. Bordet deler jeg med mine døtre som også elsker at være kreative. Alle mine scrapsager er i et stort skab og 2 råskog-vogne.

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Jeg har en blog “by Weiss” og så har jeg en instagram profil hvor jeg hedder by_weiss.

Foto: Ann
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA