NORDSTJERNEN: CARINA FRA SVERIGE

1 1,020

ask2

Carina fra Sverige begynte med scrapbooking for over ti år siden. Det var en god venn av henne som fikk henne til å begynne, og i dag er Carina med i Designteamet til Helihak. Carinas “hverdagsstil” innen papirhobby er vintage og Shabby Chic, men hun går heller ikke av veien for å lage prosjekter i andre stilarter – som for eksempel Steam Punk som du ser eksempel på i denne artikkelen. Vi er glade for å kunne presentere Carina for dere i dag. 

dt-carinahelihak
Carina Pettersson

Hva er ditt navn?
Mitt namn är Carina Pettersson.

Hvor bor du?
Jag bor i Skellefteå som är en liten stad i Norra Sverige.

Når begynte du med papirhobby?
Jag började med Scrapbooking för över 10 år sedan.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
En god vän till mig hade frågat(tjatat) flera gånger och ville att jag skulle börja, jag var ståndaktig i början och tänkte att jag skulle inte börja med ännu en hobby…Men till slut gav jag med mig och efter det är jag fast. Idag är jag även DT åt Helihak.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Jag och min vän fick i uppdrag av Helihak att göra en massa steampunk alster till deras skyltfönster. Hade aldrig gjort något i Steam Punk förut men efter det är jag fast (igen). Så den här hatten är ett av de alster som kom fram under den tiden. Hatten har jag byggt från grunden i CardStock och sedan dekorerat den. Lila är min favorit färg, så den behöll jag själv och har den som bordsdekoration.
img_0599
img_0608

Artikkelen fortsetter på neste side.

1 kommentar
  1. Hilde Larsen aka Tindaloo skriver

    utrolig flotte kreasjoner! ♥

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA