NORDSTJERNEN: CHRISTIN FRA NORGE

0 549

christin02

Christins layouts er en fryd for øyet. De er fulle av vakre detaljer, nydelige farger og Christin bruker tid på å lage sine fantastiske bakgrunner. Christin begynte med papirhobby allerede i 2002-03 da hun bodde i USA, men kom ordentlig i gang med scrappingen i 2009 da hun begynte å scrappe ukentlig. Vi er glade for å kunne presentere Christin i The Paper Crafting i dag. 

christin-gronnslett-1x1-bioHva er ditt navn?
Jeg heter Christin Grønnslett. Da jeg jeg bodde i Sverige og gikk med i forum og dro på treff fikk jeg nicket Umenorskan. Jeg var norsk og bodde i Umeå.  Derav navn på bloggen umenorskan.blogspot.com

Hvor bor du?
Jeg bor i Røyken, Buskerud.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Min blogg er http://umenorskan.blogspot.com
Jeg har endelig fått igang min YouTube kanal også og vil legge ut videoer mer ukentlig fremover. https://www.youtube.com/channel/UCvPmj4lnWhFxoV__bhgJQ_g

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg er en layoutscrapper først og fremst. Jeg lager kort og off the page prosjekter hvis jeg får det i oppdrag. Når det gjelder stilen min så lager jeg mixed media layouter. Jeg pleide tidligere å kalle det for mixed media light fordi det var ikke så mye mixed media, men jeg har nå gått over til å gjøre veldig mye med enten ekte vannfarger eller mister som ser ut som vannfarger. Jeg jobber mye med bakgrunnene til mine layouter.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg begynte rundt 2002-2003 etter å ha bodd i USA i en kortere periode, men først i 2009 begynte jeg å scrappe ukentlig.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg begynte med å scrappe reiser, det vil si at da visste jeg at hobbyen hadde et navn.. Hadde masse bilder og syntes vanlige album ble veldig kjedelige.  Jeg syntes ikke jeg fikk tak i nok ark og dekorasjoner som jeg likte og fant ikke helt stilen.  Veldig mye colorblocking på den tiden og jeg har fortsatt masse maler. Det endte opp med at jeg i stedet lagde masse album til andre i stedet for meg selv.  Jeg har alltid likt å dekorere og jeg fant for en tid tilbake min første skoledagbok som er fra 1986 og her har jeg limt inn masse bilder og dekorert. Et par år senere laget jeg meg også helt egne skoledagbøker av helt enkle notatbøker for å kunne klippe og lime inn alt jeg ville så scrappingen jeg begynte med var egentlig bare en fortsettelse på dette. 

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Jeg har valgt å presentere  tre layout som viser min stil. Jeg liker å både leke med farger (uten å grise så mye…) og leke med ark i lag på lag. Fargene er for å gi en ekstra dimensjon til arkene.

Teknikkmessig har jeg i den første layout valgt å fokusere mer farger og ikke så mye kontrastfarger på bakgrunnen.

 christin01

På den andre layouten så har jeg kombinert bruk av vannfarger med pensel med å dryppe vannfarger/mister og annet i ulike lag oppå det første laget med vannfarger.  I tillegg har jeg brukt et lag med stencil med gesso. Her har jeg brukt flere ulike kontrastfarger i lag oppå grunnfargen.

 Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA