NORDSTJERNEN: ELIN FRA NORGE

0 1,128

Elin fra Norge begynte med scrapping i 2002 og nå for tiden blir det mest kortlaging. Elin kunne godt ha tenkt seg å lære mer om hvordan man kan lage flotte kort i vintagestil, samt lære nye bretteteknikker. Inspirasjon henter hun blant annet på Papirfesten, i blogger og blader. Vi er glade for å kunne presentere Elin i The Paper Crafting i dag. 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Jeg er en kone, mor og bestemor på 52 år. Jeg har tre barn; minsten på 21 år neste er 29 år og den eldste er 32 år, barnebarna er to på 1 år (ikke tvillinger), ellers så er de 3,5 år 5 år og 6,5 år. Jeg liker å strikke også utenom å holde på med scrapping går ofte turer i fjellet og har ei hytte å reise til.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg tror jeg begynte å scrappe i 2002, jeg blei litt inspirert av min søster som hadde laga noen fine kort og hadde lyst å prøve selv også, jeg har holdt på siden, men min søster har falt av lasset.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager bare kort og trives veldig godt med det. 

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg har vært litt borte fra scrapperommet dette året, men er en sjelden gang innom når noen har spurt om jeg kunne lage kort til de, men nå går det mot jul så då må jo julakortå lagas.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Stilen har nok forandra seg siden jeg starta opp da var det helst et stempel i midten og tørrembossing rundt og jeg var også borti embosssingpulver også tidligere og det har også dabba av hos meg. 

Hva inspirerer deg?
Jeg pleier å reise på Papirfesten en gang i året, før hadde de det to ganger i året, ellers så bruker jeg blader, scrappesider og blogger å kikke på.

Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg?
Jeg liker godt vintagestilen, men syns det er vanskelig å få det fint til så det kunne jeg godt ha tenkt meg å lært mere om. Jeg kunne tenkt meg å lage bokser og lære en del bretteteknikker 

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Jeg kan ikke leve uten Big Shot, dies, stempelputer, stempel og utklippsbilder.

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Nye dies og stempel står øverst på ønskelisten, kommer jo alltid så mye nytt og fint.

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Tim Holtz kunne være en jeg ønsker å møte, han er jo så dyktig og lager så mye fint og har jo vintagestilen.

Hvordan er din scrappeplass?
Min scrappeplass består av to kommoder som det ligger ei benkaplate oppå ellers så har jeg en pult, kommode og hyller også til oppbevaring.

Foto: Elin
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA