NORDSTJERNEN: ELISABETH FRA NORGE

0 710

Bilde 3

Elisabeth er en allsidig og engasjert papirkunstner. Hun startet med scrapbooking og lagde kun layouts, deretter ble det mer og mer Project Life. Da fant hun ut at hun like gjerne også kunne lage kort siden PL er små kort. Som sagt så gjort, og nå lager Elisabeth alt dette i tillegg til tags, ATC og 3D-prosjekter. Da er det ikke så rart at hun forsøker å finne litt tid til papirhobbyen hver eneste dag. Vi er glade for å ha Elisabeth med oss i The Paper Crafting i dag. 

WP_20150525_21_52_26_RawHva er ditt navn?
Hei. Jeg er Elisabeth Hatlen

Hvor bor du?
Jeg bor i Brusdalen, like utenfor Ålesund kommune. En idyllisk plass, med utsikt til Brusdalsvannet og fjellene som omkranser oss. Naturen i mitt hjerte.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg har en blogg som heter: www.projectlife.no
Er også på youtube, men ikke så mye den blir brukt ennå. Men har planer om å endre på dette snart.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Alt. Da jeg begynte med scrapping, var det kun layouts jeg lagde, kort var absolutt ikke i min kategori. Syntes det virket så utrolig kjedelig å bruke så mye tid på noe så lite. Så kom PL (Project Life) og det har virkelig blitt min store lidenskap. Så en dag ble jeg sittende og tenke at wow, PL er jo små kort hele veien, hvorfor lager ikke jeg kort? Og med 4-5 barn i huset blir det uendelig mange selskap som krever kort. Så da var den terskelen også brutt. Lager også av og til noen 3D-prosjekter. Men Project Life er min store lidenskap. Lager også tags og ATC-kort for egen hygge. Og noen blir brukt i PL-sammenheng. Andre blir gitt bort med en liten gave.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg begynte å lage layouts til min nieses konfirmasjon i 2008.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg sydde mitt første klesplagg når jeg var 12 år, så begynte jeg å brodere eller holdt på med andre hobbyting. Som perlebroderi og maling og så videre. Har så lenge jeg kan huske samlet på billetter og brosjyrer fra ferieturer og laget feriebøker med bilder og det jeg plukket med meg. Det jeg vil kalle scrapping light. I slutten av 2007 fikk jeg høre om en lokal scrappebutikk av en kollega, og da var jeg hekta etter første besøk. Begynte for alvor å scrappe etter nyttår 2008. Laget to album med totalt 60 sider til min nieses konfirmasjon i mai 2008. Så det ble en pangstart kan man vel si.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Jeg har plukket litt forskjellig.

Bilde 3
Har tatt med ett kort jeg bare måtte lage. Inspirasjonen her var resin rammen.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA