NORDSTJERNEN: GRO FRA NORGE

0 564

thepaper

Gro fra Norge er ikke sikker på når hun begynte med scrapping siden hun alltid har likt å gjøre noe ekstra ut av fotoalbumene. Men hun var allerede godt i gang da hun var på homeparty i 2003 og hørte ordet “scrapbooking” for første gang. Gros interesse for papirhobby ble utvidet til å omfatte kortlaging i 2010. Gro har evnen til å lage varierte papirprosjekter, både fordi hun lager layouts, kort, esker og gaveposer, men også fordi hun klarer å variere prosjektene med hensyn til stil og design. Vi er glade for å kunne presentere Gro for dere i dag.

GroHva er ditt navn?
Gro Johannessen

Hvor bor du?
Skoppum, et lite koselig sted utenfor Horten.

Har du blogg?
Ja jeg har blogg, http://bertaskrok.blogspot.no/

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager nok mest kort, esker og gaveposer. Lager litt 3D- prosjekter innimellom, det blir også en LO en gang i blant.

Når begynte du med papirhobby?
Det er vanskelig å si, da jeg bestandig har likt å klippe, lime og tegne i fotoalbumene mine. Ble invitert med på et homeparty hos Siw Levorsen i august 2003, og da fikk hobbyen et navn. Hadde akkurat fått en bitteliten baby så det ble mye fotoalbum til henne i den tiden mens jeg ventet på at hun skulle komme hjem fra sykehuset.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Ville lage et fotoalbum til min lille jente slik at jeg kunne bearbeide og minnes tøffe og gode dager på sykehuset. Kortlaging begynte jeg med i 2010 da jeg skulle i en konfirmasjon til gutt og jeg ikke fant noen fine nok kort i butikken. Fant ut at jeg hadde det meste av utstyret jeg trengte til å lage det selv og slik ble det. Lite viste jeg da om hvilken jungel av stempel og dies som ventet meg.

Litt om prosjekter jeg har valgt å presentere
Her har jeg brukt mye av det jeg liker: metall, håndsøm og ark med trestruktur. Jeg liker å gjøre guttekort, hvor jeg kan utfordre meg selv litt.

Gro1
Som DT- medlem for Gode Minner får jeg noen ganger ”vanskelige” oppgaver og dette var så absolutt en av de. Vi fikk en metallkoffert som vi skulle dekorere, denne satt langt inne men plutselig så kom den. Her har jeg gjort det jeg liker aller best. Blande det søte med blonder og blomster med det røffe som trestruktur og metall.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA