NORDSTJERNEN: GUNN-EIRILL FRA NORGE

0 541

2

Jeg må innrømme at jeg er litt glad for at Gunn-Eirill synes det kan bli kjedelig å lage bare kort og layouts i en bestemt stil. Ikke fordi hun ikke behersker det, men fordi hennes flotte altered og 3D-kreasjoner kanskje ikke hadde sett dagens lys ellers. Gunn-Eirills papirprosjekter er fascinerende, nyskapende og rett og slett noe uten om det vanlige. For det er ikke mange som tar sjansen på å lage så intrikate 3D-prosjekter som det hun klarer å trylle fram.  Vi er glade for å kunne presentere Gunn-Eirill i The Paper Crafting i dag. 

Hva er ditt navn?
Gunn-Eirill Gjelseth-Rauan, men bruker kun Gunn-Eirill i papirverden.

Hvor bor du?
Jeg bor i Larvik med mann og barn, i et deilig stort hus med utsikt til vannet.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg har blogg som heter Gunn-Eirills Paper Magic
Dere finner meg også på Pinterest, Youtube, Facebook og Instagram under Gunn-Eirill

 Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager i grunn det meste med papir. Det går litt i bolker hva jeg lager, men jeg trives mest med og lage 3D, alterere ting og tang og bruke blomster i prosjektene mine. Jeg synes det blir kjedelig og lage bare kort eller bare LO i en bestemt stil, så derfor har jeg stor variasjon i prosjektene mine.

Når begynte du med papirhobby?
I 2007 gikk jeg på mitt første kurs og ble super hekta. Helt siden jeg var liten så har jeg hatt fri tilgang til hobby saker og jeg tror dette har gjort til at jeg har fått utviklet kreativiteten min. Jeg sydde klær til meg selv fra jeg var 6-7 år med mer eller mindre hell sett fra mine foreldres øyne. Jeg har vært innom mange typer hobby men det er papir og søm som ligger mitt hjerte nærmest. I 2013 tok papirhobbyen helt av og siden det har jeg vært helt oppslukt i papir.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Det var vel en tilfeldighet egentlig. Eldste datteren min som var 11 år den gang ville på et scrappekurs og jeg måtte være med fordi hun var for ung. Hun synes det var greit nok, men jeg synes det var helt fantastisk gøy. Og kunne uttrykke seg med papir var noe jeg likte veldig i tillegg til håndtverket som ligger bak. Teknikkene og mulighetene fascinerte meg veldig.

 Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?

1

Jeg har laget et album til niesen vår sitt bryllup. Dette prosjektet er søtt og litt Shabby Chic i stilen sin. For å få et mini album pent og funksjonelt må man være nøyaktig med mål og hvordan man setter det sammen. Ofte er det lurt å gå på kurs og lære en del teknikker. Du kan lese mer om prosjektet her: Romantic mini album/DT Wild Orchid Crafts

2

Dette prosjektet er litt annerledes enn hva jeg vanligvis lager. Her har jeg prøvd meg frem med mister, sprayer og neglelakk. Jeg synes det er så gøy og prøve nye ting og utvikle seg som kunstner. Du kan lese mer om prosjektet her: Celebrate spring/DT Wild Orchid Crafts

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA