Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

NORDSTJERNEN: HELLE FRA DANMARK

5

Helle fra Danmark har laget kort i mange år, men har kommet ordentlig i gang i løpet av det siste året etter at hun fikk Big Shot-maskin. Nå lager Helle minialbum, layouts, sangskjulere, invitasjoner og bordkort i tillegg til kortene. Mitt inntrykk er at Helle gjerne bruker elementer fra naturen i sine vakre papirkreasjoner og vi er glade for å kunne presentere Helle for dere i dag.

1Hva er ditt navn?
Jeg hedder Helle Skøde og bor i Ikast i Danmark.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg har en forholdsvis ny blog, “Det der fylder”, men jeg er ikke så god til at få den opdateret. Derimod ligger jeg de fleste af mine ting på Pinterest og i gruppen Kort og scrap inspiration på Facebook.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver mest kort, men har også lavet et par minialbum og nogle LO og når der byder sig en lejlighed kan jeg godt lide at lave sangskjulere, invitationer eller bordkort til fester.

2

Sangskjuler til min farbror og tantes guldbryllup.

3

Jeg er også rigtig glad for at lave kort ud fra motiver jeg finder forskellige steder – her et herrekort til en fyr der er glad for sin motorcykel.

Artikkelen fortsetter på neste side.

One Response

Leave a Reply

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...

NORDLYSET: MAY-RUNAS KORT

Kombinasjonen mellom babyblått og krem/lysbrunt kan da bare ikke bli feil,...

JOURNALSIDE MED EGET STEMPEL

Hej, Susan her fra redaktionen. Jeg havde en journalside med et stort...