NORDSTJERNEN: JOHANNA FRA SVERIGE

0 698

Johanna fra Sverige startet først med papirhobby for noen år siden, men ga da opp etter en tid. For to-tre år siden fant Johanna ut at papirhobbyen fortjente en ny sjanse og etter det har hun holdt på med hobbyen nesten hver dag. Johanna liker Steam Punk-stilen og kommer gjerne tilbake til den i prosjektene sine. Samtidig går hun heller ikke av veien for å lage prosjekter i mer romantiske stilarter. Vi er glade for å kunne presentere Johanna for dere i dag. 

Johanna

Jag heter Johanna och bor i en liten stad som heter Hjo med två av mina tre barn och min sambo. Mitt tredje barn bor lite utanför staden med sin pappa. När jag inte jobbar så vill jag gärna sitta och pyssla en liten stund eller titta på en bra serie. Jag försöker även att komma iväg till gymmet några gånger i veckan.

Jag började att pyssla för några år sedan. Köpte mig då en Quickutztång och en hel del dies som bestod mest av figurer och satt och gjorde lite småsaker mest med barnen. Tyckte efter ett tag att det var riktigt tråkigt och sålde av allt som jag hade köpt. Var ju inte så mycket då utan lite papper och Quickutzen med alla dies. Sen när det blev lite mer populärt att sitta med pyssel så tänkte jag att jag skulle testa det igen och sedan dess har jag hållt på och det är två-tre år sedan nu.

Jag tycker det är avslappnande att få sitta och bara försvinna in i min egna värd när jag pysslar men tyvärr så går ju tiden oftast väldigt fort så det är inte alltid man får gjort så mycket som man har planerat. Mina barn tycker det är roligt att pyssla också och det är jätte roligt att ha något att göra tillsammans med dom. Helst så sitter jag och gör något litet varje dag men det är ju inte alltid tiden räcker till för det men  jag sitter i alla fall några gånger i veckan.

Om någon skulle fråga vilken stil jag har så skulle det vara lite svårt att svara på den frågan för jag tycker om väldigt många olika stilar. Jag kanske inte har hittat mig själv i allt som har med pysslande att göra än för det är ju så otroligt mycket man kan göra. Men jag tycker väldigt mycket om steampunk och kommer gärna tillbaka till det hela tiden. Sen tycker jag om att göra mini album och att testa att göra olika askar av alla dess former och jag håller även på lite med Project Life, något som jag ska försöka att göra lite mer av i framtiden hade jag tänkt.

Något som jag tycker är roligt är att sitta och titta runt på alla duktiga, se en bild av någon häftig ask och sen försöka göra en lika dan. Jag gör ofta mina egna mönster till askarna utifrån bilder som jag har sett. Det är väldigt inspirerande och det är nog på pinterest och i olika bloggar som jag skaffar min inspiration.

Dom tre bilderna på mina favoritprojekt är det som jag är mest nöjd med och det som jag känner är mest jag så att säga. Hjärtat är ett påskägg som jag gjorde nästan precis i början av mitt pysslande och den stilen kommer jag tillbaka till hela tiden.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA