NORDSTJERNEN: KARINA FRA DANMARK

1 734

20140620_194557

I denne hobbyen lærer man stadig noe nytt, og det er blant annet det som er med på å gjøre papirhobby så spennende. Karina fra Danmark fletter nemlig vesker i gavepapir når hun trenger en pause fra andre papirsysler. Slik gjenbruk kan man virkelig like, og kanskje spesielt det at vi fikk kunnskap om det nå som jula, med alle sine gavepapir, står for døren. I tillegg til veskene lager Karina også kort, esker, minialbums, gjestebøker og layouts og vi er glade for å presentere Karina og hennes flotte kreasjoner i The Paper Crafting i dag. 

20161013_104549_2

Hva er ditt navn?
Jeg hedder Karina Jeppesen, men er også kendt som Klassy Kard på nettet. Jeg er på Design Team hos Gummiapan.se og det Kreative Team hos Lunahobby.dk.

Hvor bor du?
Jeg bor i Glostrup, Danmark. For dem som ikke kender byen, så ligger det lidt uden for København. Jeg bor sammen med min skønne kæreste i en mindre lejlighed, hvor der heldigvis er af plads til de 2 vigtigste ting i livet.. kærlighed og scrap 😉

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg har en blog, som man finder på http://klassykard.blogspot.dk/. Her viser jeg lidt af alt det jeg roder med, når jeg er kreativ og så er jeg også på Instergram under navnet klassykard, samt på Facebook og Pinterest under mit eget navn.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver kort, æsker, minialbums, gæstebøger, layouts og når jeg engang imellem har brug for en afstikker fra det, så fletter jeg tasker i gavepapir, også kaldet candywrapping.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg har lavet kort og æsker lige så længe jeg kan huske, men måden jeg gør det på, har ændret sig meget hen over årerne og da jeg havde mit første besøg på en scrapconvention for 10 år siden var jeg solgt.. og det har holdt ved lige siden.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg kan godt lide at skabe noget og papir er et nemt emne at arbejde med, og så er det også glæden ved at give noget til andre, som man selv har lavet. Der ud over er det også mit fristed, når jeg sætter mig i mit scraphjørne, så kobler jeg af og lader tankerne flyve.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
1. Det første projekt, er et kort hvor jeg selv har bygget motiverne op med Distress Ink og stempler. Jeg syntes dette arbejde er sjovt og så er jeg ret vild med disse silhuet motiver, for jeg syntes der er lidt eventyr og magi over dem.

 
20160808_172748
 
2. Dette andet projekt, er egentlig et mini album, som jeg lavede til et fødselsdagskort. Det har sider i forskellige størrelser, som jeg syntes giver liv til sådan et album, samt nogle sjove muligheder når man placere billeder, tekst og pynt.
 
Artikkelen fortsetter på neste side.
1 kommentar
  1. karen hansen skriver

    fantastisk fint alfekort!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA