NORDSTJERNEN: LINDA FRA NORGE

1 640

MP_NORDSTJERNEN_LINDA_NORGE_KORT_2017

Linda, eller Linola som mange kjenner henne som, startet med scrapping allerede i 2004. Mannen hennes har en egen definisjon på scrapping: Det er å lage album med mest mulig pynt og minst mulig bilder per side. For Linda har hobbyen etterhvert utviklet seg til å bli en livsstil – hun scrapper, planlegger treff, filmer og redigerer scrappevideoer og hun er aktivt med i blant annet “Project Life i Norge”. Vi er glade for å kunne presentere Linda og hennes flotte papirprosjekter i The Paper Crafting i dag. 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Jeg  er Linda, mamma til tre, hjemmeværende scrappende mamma og utpreget dårlig husmor. Jeg er fra Kristiansund, bor nå på Stord der jeg blir værende.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg startet med scrapping i begynnelsen av 2004. Da var jeg gravid med eldstebarnet, og som ufrivillig barnløs med en spontan graviditet så skulle alt dokumenteres.

Jeg visste ikke hva som fantes der ute så jeg hadde en bok med svarte ark som jeg limte inn bilder og klistremerker i. Etterhvert som jeg oppdaget den store scrappeverdenen på nett ble det mer og mer utstyr. 

Og mannen har etterhvert utviklet en definisjon på hva scrapping er når han skal forklare begrepet: Det er å lage album med mest mulig pynt og minst mulig bilder per side.

Men han synes det er veldig kjekt, og er veldig støttende i min scrappeverden, han flytter scrapperom med meg, han drar på kofferter når jeg skal på treff og han er bordansvarlig på treffet. Det vil si han henter og leverer bord vi leier til treffet.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg driver med lommescrapping og layouter. Jeg påstår hardnakket at jeg ikke lager kort, og vil nok aldri si at jeg er en kortlager, men det blir både 2 og 10 kort som blir laget med ujevne mellomrom.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Scrappingen er mer en livsstil enn en hobby, og all ledig tid går med til scrapping. Enten ved å scrappe, eller redigering av filmer, eller planlegge scrappetreff som jeg arrangerer.

Treffet mitt “Stordascrappen-treff” har to voksentreff i året, da er det rundt 80 damer som samles i en gymsal, der vi bobler over med inspirasjon. Treffet mitt arrangerer også barnescrappetreff 1-2 ganger i året. 

Ellers har jeg en liten forkjærlighet til Minc-maskinen min, og har opprettet en gruppe for Heidi Swapp Minc på Facebook, som nå har over 1000 medlemmer. 

Jeg liker ellers å lage filmer, og filmer mye av det som skjer på scrapperommet mitt.

Jeg oppdaget lommescrapping januar 2014, og opprettet kjapt Facebookgruppen Project life i Norge, og fikk kjapt med meg noen flotte jenter og vi startet bloggen Projectlifeinorge.blogspot.no, nå til våren feirer bloggen 3 år. Vi er i dag ett team på 9 stykker som utgjør Project life i Norge. 

Navnet er ganske misvisende for vi er en utfordringsblogg for hele Skandinavia, og 3 av 9 i teamet er svenske.

Jeg scrapper når jeg har tid, når mannen er hjemme fra sjøen så er jeg på scrapperommet daglig, når jeg er alene med ungene er jeg på scrapperommet når de er i barnehagen og skolen. Da blir det lite scrapping i helgene.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Stilen min, jeg vet ikke om jeg har en veldig definert stil, jeg er veldig glad i farger, og du finner ikke mye brunt og svart i mine prosjekter. Jeg jobber best når jeg har mange kriterier som må oppfylles, og jeg planlegger ikke – veien blir til mens jeg går. Glimmermist er mye brukt, jeg har elsket glimmermist siden jeg fikk den første flaska i hånda i 2008/09.

Jeg liker også å ha humor med på prosjektene mine.

Project Life “Home for Christmas”

Artikkelen fortsetter på neste side.

1 kommentar
  1. Linn Vibeke Sjåfjell skriver

    Åhh! *rørt* ♥♥♥ For en ære å bli nevnt av deg Linda. Vakre vene skjønner ikke hvordan jeg fortjener sånn heder fra deg. Du er et unikum uten sidestykke og har så stor bredde i kunnskap og ideer. Det er liksom ikke noe du ikke tørr prøve! Så får si back at ya babe ♥ Herlig artikkel og nyter dine glimrende videoer.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA