NORDSTJERNEN: MARIANNE FRA NORGE

0 802

art-journal1

Marianne startet med scrapping allerede i 2005 da hun lagde et album til en venninne etter en ferietur i Danmark. I dag lager Marianne mest Art Journals, tags og lerret og hun elsker farger! Marianne beskriver sin egen stil som leken og hun er ikke noen “pertentlig” scrapper. For mange scrappere og kortlagere i Norge er Marianne kjent under navnet “Skorpionen” og det er ikke få som har latt seg inspirere av hennes fantasiske prosjekter. Vi er glade for å ha Marianne med oss i The Paper Crafting i dag. 

img_3240
Marianne Johansson

Hvem er du?
Mitt navn er Marianne Johansson. Aka skorpionen.

Fortell litt om deg selv.
Jeg er en ungdommelig dame (liker å kalle meg det i alle fall)  på 55 år.
Bor i Hamar, Norge. Hamar ligger ca en times kjøring nord for Gardermoen og Oslo.
Her bor jeg sammen med samboer og vår yngste datter på 15 år . Eldstejenta (18) flyttet ut litt tidligere i år.
Jeg jobber 80% som ettermarkedssekretær hos en truckforhandler.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg startet å scrappe i 2005 tror jeg det var. Begynte faktisk med å lage et album til en venninne, fra en ferietur vi var på sammen i Ebeltoft,  Danmark.
Etter en stund følte jeg at layouts ble for stort og jeg begynte å lage kort, samt dekorerte litt ferdige esker. Holdt på med det i endel år til jeg rundt 2010 fant tilbake til layouts igjen.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Ble ganske påvirket av venner på et forum som hadde startet med dette. Og siden jeg elsket å ta bilde av døtrene våre var det en fin måte å få brukt alle bildene på.

Hva slags papirhobby holder du på med?
I dag er det mest art journal, tags og lerret jeg holder på med. Noen layouts og kort blir det innimellom, men ikke ofte.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg forsøker å ta en tur inn på rommet mitt hver dag, men ikke alltid jeg rekker det.

Beskriv din stil for oss.
Åhh…det er vanskelig føler jeg. Mine venner sier de kjenner igjen stilen min, men jeg klarer ikke å sette fingeren på hva som er min stil.
Leken kanskje? Og så elsker jeg farger!!

Har din stil endret seg med tiden?
Helt klart!
Fra å være veldig opptatt av at alt skulle være “rent og pent”, rette linjer, ingen farger utenfor etc er det nå noe av det verste jeg gjør. Jeg må kunne kline og søle litt og er ikke noen “pertentlig” scrapper!

Vis oss 3-5 av dine favorittprosjekter.
Denne LOen er jeg utrolig glad i. Jeg elsker fargene jeg fikk til her og sammen med den trolske stemningen i bildet ble dette så perfekt som jeg ville ha det. Veldig mye medium og farger på denne!

img_8231

Her har jeg brukt et bilde av meg selv, fra Madame Tussauds i London. Jeg digger å kunne lage LOer med humor og her koste jeg meg fælt. Elsker hvordan jeg fikk følelsen av dyp rød fløyel på layouten, akkurat som kjolen til Dronningen her. Samt oppsettet og begrenset fargebruk.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA