NORDSTJERNEN: MARIE FRA NORGE

0 564
20160313_221429-1
Marie fra Norge startet med papirhobby for rundt seks år siden og har siden den gang blitt med i flere designteam. Mange som lager kort holder seg innenfor en stilart – kanskje to, men Marie er en kortlager som behersker flere ulike stilarter svært godt. Hun har også et godt øye for detaljer og kortene hennes er spennende å studere. Jeg er sikker på at du vil finne inspirasjon hos Marie. Vi er glade for å ha Marie med oss i The Paper Crafting i dag. 
 
FB_IMG_1462408458242Hva er ditt navn?
Mitt navn er Marie Ringstad Vassbotn.
 
Hvor bor du?
Jeg bor i Ålesund.
 
Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg har blogg, og den finner du her : www.mariesscrapperier.blogspot.no
På Instagram går jeg under navnet: maringvas
 
Hva slags papirhobby hoder du på med?
Jeg lager for det meste kort. Det er det jeg synes er aller kjekkest. Jeg har prøvd meg litt på Project Life, men jeg faller stadig tilbake i kortverdenen.
 
Når begynte du med papirhobby?
Jeg begynte med papirhobby i det små for vel 6 år siden. Men det er vel de siste 3-4 årene jeg kan si jeg virkelig holder på med det.
 
Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har alltid likt å holde på med papir. Siden jeg var liten jente har jeg elsket papir, klipp og lim. Jeg har likt å holde på med noe hobbyrelatert så lenge jeg kan huske. Å skape noe har alltid vært fint. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg endte opp som kortlager. Veien har vel bare blitt til etter hvert.
 
Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere?
1. Slide Card med Pion Design papirer:
Her har jeg laget et slide card med mønsterpapir fra Pion Design – Tom’s Treasures. Jeg likte papirene så godt, og ville lage et herrekort da det ofte blir mest “romantiske” kort fra meg. Med tannhjul, metallklype og filmrull synes jeg ofte kortene får herrepreg med en gang. I tillegg har jeg klippet opp en tekst i et mønsterark og brukt det på fremsiden. Slike tekster og ord bruker jeg ofte.
 
20160524_175741 20160524_175820
 
2. Rosa kort med teksten “Klem”:
Dette kortet er veldig typisk meg. Jeg elsker det romantiske med blonder, blomster, perler og gjerne noe rosa. Romatisk Shabby Chic. Papirene er rufset og svertet, og bygget lag på lag.
 
Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA