NORDSTJERNEN: MERETE FRA NORGE

0 862

Merete har holdt på med papirhobby siden 2006 og lager for det meste kort og tags. Men det hender at hun også lager minialbums, layouts og holder på med Project Life. Merete mener selv hun har en litt rufsete stil og hun klarer seg ikke uten Distress Ink-putene. Kanskje ikke så rart når Tim Holtz er favoritten? Vi er glade for å presentere Merete og hennes flotte produkter i The Paper Crafting i dag. 

Jeg heter Merete Mjøen, bor i Tingvoll på Nordmøre og har drevet med papirhobby siden 2006.  En kollega av meg ba meg med på ett kortkurs – tror det var bryllups- og bursdagskort med både stempling, ferdige motiv og blomster….etter det ble jeg hekta i denne flotte papirhobbyen!

Året 2011 ble jeg invitert til å være med i designteamet “Anonyme Scrappere”, for meg var det  inspirerende og lærerikt for både papirhobbyen og bloggingen. Startet med blogg i 2009.

Nå er jeg så heldig å få være en av designteamet hos Korthobbys utfordringsblogg.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager for det meste kort og tags. I tillegg har jeg alltid liggende prosjekter som minialbum, layouts og Project Life.

Min stil er nok litt rufsete i kantene….Greier meg ikke uten Distress Ink-putene, kanskje noen av dere kan beskrive min stil bedre?   Er ikke så flink å bruke blomster, da liker jeg heller og se på andre sine prosjekter.

Min store inspirasjon er uten tvil Tim Holtz. Er også mye inne hos Tammy Tutterow Designs, og Finnabair.

Det er mange flinke papirkunstnere i Skandinavia, men siden jeg selv begynte har jeg fulgt Piabu fra Danmark.  Og jeg må nevne Yasmin Tolche -masse inspirasjon fra henne som jeg er heldig å treffe  gjennom Korthobbys utfordringsblogg og på treff gjennom året.  Alle jeg møter og ser på treffene gjennom året er stor inspirasjon for meg, gleder meg med ett nytt år med scrappetreff igjen!

In real life kunne jeg ha tenkt meg å møte Tim Holtz. Det er nok stilen hans jeg liker best.

Er jevnlig på mitt scrapperom, hvor jeg kan arbeide og rote så mye jeg vil.  Noen ganger begynner jeg på ting og  det kan bli liggende litt før jeg fortsetter…. da dukker det ofte opp nye ideer. Blir nok naturlig litt mindre scrapping i sommerhalvåret.

Produkter jeg ikke kan leve uten

  • Distress Ink-putene
  • Ink-tooler`n
  • Stempler
  • Sprayene mine
  • Metallpynt

Her er link til min blogg: Scrappeguris verden

Her er noen prosjekter jeg har laget:


Album jeg laget til min sønn og svigerdatters tur til Paris.
Et av prosjektene jeg likte veldig godt å lage, det har vel noe med «å ta vare på minner».

Foto: Merete Mjøen
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA