NORDSTJERNEN: MONA OLINE FRA NORGE

0 580

Mona Oline fra Norge er ei kreativ dame som har flere hobbbyer. Når det gjelder papirhobby liker Mona Oline å lage kort, poser og album. I tillegg liker hun å dekorere esker. Mona Oline startet med papirhobby allerede for 12 år siden da hun var på besøk hos ei amerikansk dame som drev med scrapping. Vi er glade for å kunne presentere Mona Oline i The Paper Crafting i dag. 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Hei eg er Mona Oline, gift frue på 46 år, heimeverende grunna helsen, mamma til ein voksen gut, veldig glad i dyr, flink å holde meg i aktivitet. Eg har og fleire hobbyer så vil kalle meg ein kreativ person. Glad eg oppdaga da i voksen alder for hobby og fritidssysler er godt å ha når en går hjemme om dagen.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Begynte smått med å lære meg kortlaging for cirka 12 år siden, var på besøk til ei amerikansk dame som dreiv med scrapping, eg blei inspirert og blei bitt av basillen. Skaffe diverse for å ha til å lage enkle kort den gangen, med åra så har da blitt meir avanserte kort. 

Hva slags papirhobby holder du på med?
Eg laga for det meste kort, har og laga album, bok eske, papir poser og dekorerte pappesker.

 

 


Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Papirkutter, Big shot, dies, stempler, prege brett, embossing føna, mykje meir som eg ikkje kjem på no.

Hvordan er din scrappeplass?
Min scrappeplass er eit rom og der er eg vertfall 1 gang i veka.

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Blogg: olistrikka@hotmail.com , Facebook, Instagram:olistrikka.

Foto: Mona Oline
Publisert med tillatelse

   

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA