NORDSTJERNEN: SANNE FRA DANMARK

0 659

1

”Hobby er ikke gratis, men dejlig tidsfordriv”, sier Sanne fra Danmark. Det kan vi nok alle være enige i og dersom man skulle føre regnskap over hobbyen ville nok de færreste komme godt ut av det rent økonomisk. Samtidig er det vel verdt det – for hva hadde vel livet vært uten nye dies, en vaniljeduftende Staz-on og små rosa papirblomster? Vi er glade for å kunne presentere Sanne og hennes flotte prosjekter i The Paper Crafting i dag. 

blob
Sanne Castmar

Hva er ditt navn?
Sanne Castmar. Jeg er en dame på næsten 51 år og er gift og jeg har 3 børn i alderen 18-30 år og venter mit første barnebarn til jul, glæder mig for vildt.

Hvor bor du?
Jeg bor i Danmark, så langt Vest på man kan komme, i en lille fiskerby Hvide Sande. Vores by er omkranset af Havet mod vest og Ringkøbing fjord mod øst, her har vi både fiskeri og masser af turister, som elsker vores både barske og flotte natur.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg er fleksjobber, og har derfor nogle begrænsninger i forhold til hobbyer, derfor valgt jeg for 6 år siden at forsøge mig med Scrap, og er siden blevet meget bidt af det, og har så udviklet sig til, at jeg bruger en del timer inde i mit kaotiske hobbyrum, jeg laver mest kort til forskellige festlige lejligheder.

10 9

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA