Annonsere? Ta kontakt på e-post editor@thepapercrafting.com

NORDSTJERNEN: SUSANNE FRA NORGE

Susanne fra Norge startet med papirhobby i 2009 da hun fikk lyst å lage invitasjoner til bryllupet sitt. Susanne mener selv at det hun lager er i en ganske jentete stil, og det er det ikke vanskelig å være enig i. Det betyr imidlertid ikke at det er ensformig eller kjedelig, Susannes papirprosjekter er detaljrike og vakre. Vi er glade for å kunne presentere Susanne som vår “Nordstjerne” i dag. 

SONY DSC

Hva er ditt navn?
Susanne Halseth

Hvor bor du?
Jeg bor på Skoppum, en koselig sted i Vestfold.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Ja, jeg blogger på susannehalseth.blogspot.no , legger også ut ting på facebooksiden min “Susannes Papirverden” og instagram kontoen min susannehalseth

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager for det meste kort, pynter esker eller lager 3D-prosjekter. Jeg fargelegger også litt med Prisma Color blyanter eller Distress Re-inkere. Jeg trives godt med blomster, blonder, glitter og stæsj i en herlig kombo. Men jeg snuser gjerne innom CAS eller andre stiler innimellom også.

Når begynte du med papirhobby?
I 2009 laget jeg mitt første “kort”.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg skulle gifte meg og hadde veldig lyst å lage invitasjoner til bryllupet vårt.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Jeg har lagt med bilder som kansje viser litt av de forskjellige sidene av hva jeg scrapper, det meste er jo i en ganske jentete stil vil jeg si, men noe mer overlesset enn andre.

Susanne+Halseth+Rosa111-2

kake 1
Artikkelen fortsetter på neste side.

Leave a Reply

PROSESSEN Å SØKE PÅ DESIGN TEAM

Det finnes et stort antall av design team som man kan...

NORDSTJERNEN: NINA FRA NORGE

Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012....

FINNABAIR KURS – HEART OF THE CLOCK

Lørdag 12. november 2016 deltok jeg på mitt tredje Finnabair kurs...

MIXED MEDIA: ”WITH BRAVE WINGS SHE FLIES” PRESENTPÅSE

Att skapa något till någon man bryr sig om är en...