NORDSTJERNEN: ULRIKA FRA SVERIGE

1 744

Kort 3

Jeg er veldig glad i Ulrikas papirprosjekter – de har harmoniske farger, samstemt pynt og er en fryd å hvile øynene på. Jeg er også veldig glad for å presentere denne dyktige svenske papirkunstneren for dere i dag. I denne artikkelen kan du bli bedre kjent med Ulrika, hennes nydelige kort og layouts samt få et innblikk i hvordan det ser ut på hennes flotte hobbyrom. 

ullisHva er ditt navn?
Jag heter Ulrika Blomfelt men mitt alias som papperspysslare är LillBlomman.

Hvor bor du?
Jag bor ett par mil norr om Stockholm med min man, min son och våran hund.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Vill ni se lite mer av vad jag skapar är ni hjärtligt välkomna till min blogg : www.lillblommanskapar.blogspot.com

Hva slags papirhobby holder du på med? 
Jag gör allt! Jag skapar layouter, kort, canvas, art-journaling och en del altrade alster. Det enda jag inte alls gillar är PL. För mig är skaparprocessen det viktigaste och inte dokumentationen. Det är alldeles för roligt och utvecklande att testa många olika tekniker för att bara skapa i en genre!

Når begynte du med papirhobby?
Jag skapade min allra första layout i april 2006 men jag har alltid pysslat.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Min mamma skulle fylla jämnt år 2006 och jag ville göra ett minnesalbum till henne. Sedan blev det ett till min syster också och sedan var jag helt fast i Scrapbooking!

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Kort 1: Det här kortet representerar mig väldigt bra! Jag älskar att jobba med många lager av olika die-cuts! Färgskalan jag väljer sätter ofta stämningen på hela kortet så färger är väldigt viktiga också för mig! Sist men inte minst älskar jag att jobba med att skapa blomcluster. Jag vill skapa något vackert för ögat men också något som leder in ögat att söka efter fler detaljer.

 Kort 1
 Kort 2: Julkort är något av det bästa jag vet att skapa! Jag tycker att det är roligt att skapa i lite otraditionella färger också som här i rosa och teal. Förutom många lager och dekorationer hittar man nästan alltid sömmar på mina kort. Att lägga till svart skapar härliga kontraster och det gör jag också ofta.
 
Artikkelen fortsetter på neste side.
1 kommentar
  1. Lena Johansen skriver

    Wow, for noen prosjekter, og wow for et rom. Stikker litt av misunnelse her nå altså.. *flirer* Men for en sann inspirasjon du er, fantastiske farger du bruker, og måten du setter ting sammen på. Helt herlig. Takk for at vi fikk bli bedre kjent med deg 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA