NORDSTJERNEN: VERONIQUE FRA NORGE

0 780

img_1958

Veronique fra Akershus startet med papirhobby i 2009. I begynnelsen ble det mest bursdags- og julekort til de nærmeste og hun ønsket å lære noe nytt. I september 2012 deltok hun på et vintagekurs med Heidi Augustson på StempelScrap og ble veldig hektet på denne stilarten. Veroniques papirprosjekter er vakre og detaljrike, i tillegg er fargevalget hennes harmonisk og gjennomført. Vi er glade for å ha Veronique med oss i The Paper Crafting i dag. 

veronique
Veronique Viker

Hva er ditt navn?
Veronique Viker

Hvor bor du?
Enebakk i Akershus

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Blogg: http://snuppisblogg.blogspot.no/
Facebook side: Handmade cards by Veronique
Instagram: @veroniquevik

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager mest kort, men den siste tiden har jeg begynt med canvas/lerret og synes det er kjempe spennende å jobbe med det. For tiden jobber jeg med et album mellom andre Design Team-prosjekter.

Når begynte du med papirhobby?
Begynte smått i 2009 og har holdt på helt siden.
 
Hvorfor begynte du med papirhobby?
I begynnelsen lagde jeg kun bursdags- og julekort til familien, og hadde ønsker om å lære noe nytt. I september 2012, var jeg på StempelScrap messe og hadde meldt meg på vintagekurs hos Heidi Augustson, for å lære noe nytt. Etter jeg hadde vært på vintagekurset, så ble jeg helt hektet av denne stilen, og interessen kom mer og mer.
 
Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
img_1958img_1959
Jeg fikk en bestilling på et kort til en dame som fyller 60 år. Denne damen er veldig glad i hagearbeid og i lillafargen. Jeg hadde lyst å lage et Shabby Chic kort. Den nyeste Maja Design serien – Enjoying Outdoors passet utmerket til kortet, og syntes at easelkort/staffelikort passer veldig bra sammen med Shabby Chic.
 
Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA