NORDSTJERNEN: CORNELIA FRA SVERIGE

0 1,413

Jeg tar meg ofte i og surfe fra blogg til blogg. Det er utrolig mange dyktige papirkunstnere der ute. Jeg lar meg fascinere av alle teknikkene, vakre oppsett, herlig fargelegging og nydelig pynting. Men i bloggen jeg skal skrive litt om i dag lar jeg meg i tillegg fascinere av personligheten i prosjektene.

Cornelia er en fantastisk jente som er veldig aktiv i både forum og bloggverdenen og jeg har fulgt henne et par år nå. Hver gang hun legger ut noe nytt gleder jeg meg like mye til å lese om prosjektet. Hun gjør alltid research før hun lager noe. Hva liker mottakeren, hvilke interesser har de og så videre. Deretter lager hun noe ut fra informasjonen hun får. Hvis hun har en gave hun vil gi bort, så tar hun gjerne og integrerer gaven i prosjektet sitt. Som disse vottene hun ga bort for en kort stund siden. Disse har hun også laget selv. Hun er en multikunstner etter mitt hjerte.

Vottene her har hun selv sydd i fleece.  
Forsiden av kortet og vottene er selvsagt i hovedfokus. 
Innsiden gjennomført til fingerspissene. 
Personlige stempel hvor du igjen ser tema. 

Har du lagt merke til hvordan hennes Faux Stitching går igjennom hele prosjektet? Er det ikke helt fantastisk hvordan hun integrerer disse vottene helt fra start til slutt? Cornelia lager ikke bare kort, men også en del bokser, og layout. Liker du det du ser tar hun imot bestillinger. Hun er også en del av designteamet til: PhunnyFace og Rox Stamp.

Cornelia har en hverdagsblogg som du kan finne her. Papirbloggen hennes finner du her.


Foto: Cornelia
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA