NYHEDER FRA FANCY PANTS DESIGNS

1 919

Sværten er stort set ikke engang tør endnu – så nye er Fancy Pant’s kollektioner “Flutter” og “Office Suite”.

PKL_FPD_Print

Kollektionerne er netop blevet frigivet til salg i dag, hvorfor vi godt må give Jer et lille sneak peek af begge kollektioner. Som noget nyt er der nu også textur på nogle af papirerne. Begge kollektioner fås med 12×12 og 6×6 papir blokke.

“Flutter” kollektionen er fuld af pang-farver og frisk kulør. Perfekt til sent forår og tidlige sommer! Jeg får helt lyst til at finde solbrillerne frem.

FL_LayoutSample_CMYK_3x3_300dpi

2504_FL_6x6PaperPad_CMYK_3x3_300dpi

 

“Office Suite” kollektionen byder derimod på sarte pastel farver med twist af guld og sort. Denne kollektion består af trendy mønstre og enkelt design.

OS_LayoutSample_CMYK_3x3_300dpi

2502_OS_6x6PaperPad_CMYK_3x3_300dpi
Pssst! Kan I holde på en hemmelighed?

Fancy Pants Designs er sponsorer af én af præmierne til vores Facebook event, som vi holder i forbindelse med vores snarlige 1 års fødselsdag. Præmien indeholder blandede produkter fra disse 2 spritnye kollektioner! Smut forbi vores Facebook side og se, hvordan du har mulighed for at vinde præmier.

Min favorit er, hvis jeg absolut skal vælge den ene over den anden, Office Suite. Er vild med, at der er guld og sort med i kollektionen. Hvilken af kollektionerne synes du bedst om? Flutter eller Office Suite?

 

1 kommentar
  1. […] kan se et smugkig af deres nyeste kollektioner HER. Vi havde den store fornøjelse at kunne afsløre looket af deres nyeste kollektioner, da de blev […]

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA