OM THE PAPER CRAFTING

THE PAPER CRAFTING, SCANDINAVIAN EDITION

The Paper Crafting, Scandinavian Edition, er et gratis webmagasin om papirhobby i Skandinavia. The Paper Crafting ble lansert 7. februar 2014.

Papirhobby handler i første rekke om scrapbooking, kortlaging, Mixed Media, Art Journaling, altered og ATC, men også andre former for papirhobby som decoupage, origami og annet kan bli omtalt i magasinet. Så lenge det er hobby som har med papir å gjøre definerer vi det som papirhobby. I tillegg publiserer The Paper Crafting artikler om “Home Deco”. Artiklene i magasinet publiseres på et av de skandinaviske språkene dansk, norsk eller svensk.

Bakgrunnen for oppstarten av The Paper Crafting, Scandinavian Edition er at jeg, gjennom de årene jeg har holdt på med papirhobby, har samlet en stor mengde informasjon om hobbyen. Noe av dette ble postet på min private blogg “Hermines hjørne” og jeg så at det var svært populært. Etter at jeg la ned “Hermines hjørne” grunnet tekniske problemer høsten 2013, bestemte jeg meg for å lage et nytt websted som kunne være en ressurs for de som holder på med papirhobby i Skandinavia. 

Jeg håper The Paper Crafting kan være til glede og nytte for dere alle og være et aktualitetsmagasin som supplerer inspirerende websteder, forum og magasiner om papirhobby som allerede finnes. Jeg håper også at webmagasinet kan være med på å rekruttere nye papirhobby-entusiaster, inspirere de som kanskje ikke har laget noe på en stund og skape engasjement rundt hobbyen vår.

Takk til alle dere som publiserer prosjekter, tutorials, freebies, maler og mye annet på internett. Det er så utrolig mye flott som lages rundt omkring i Danmark, Norge og Sverige!

 

Marit Pedersen
Redaktør/webadm.
The Paper Crafting
editor@thepapercrafting.com
 

SAMARBEIDSPARTNERE
The Paper Crafting samarbeider med følgende Facebook-grupper: 
Det kreative hjørnet 
Scrappedamene
Papirdukkene
Scrappefryd
Scrapsisters 2.0
Allt om Scrap
Allt om scrapbooking
Scrapp og skravl
Scrap snak… Dansk Scrapbooking forum…
Planner Addicts Norge

Dersom du er administrator for en Facebook-gruppe og ønsker å inngå et samarbeid med The Paper Crafting kan du kontakte oss på e-post: editor@thepapercrafting.com