PAKKELAPP TIL EN SPESIELL PERSON

0 943

Hei Marthe her. Da nærmer det seg jul igjen, tiden flyr så fort! Jeg har vært gjestedesigner i et år og det er et år som virkelig har utviklet meg og kreativiteten min. Jeg har lært en ny måte å jobbe på sammen i et designteam og synes det har vært veldig inspirerende og gøy.

Type prosjekt: Tag
Anledning: Jul
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging, embossing
Hovedfarge: Hvitt

Jeg blir glad om jeg får sjansen til å bli med videre men anbefaler alle som ønsker å jobbe med Pia å søke med en gang. Hun er en fantastisk dame med glede og omtanke for alle. En kreativ sjel som jeg har fått mye inspirasjon fra og lært mye av. Så dette blir da et av de siste prosjektene jeg har å dele med dere i år.

GD2016 Marthe #6_01

Jeg hadde lyst til å fargelegge den søte alvejenta og lage en pakkelapp.

Hva var tanken og ideen bak prosjektet?

Jeg ville lage noe spesielt til en jente jeg er veldig glad i  og hadde lyst til å gjøre noe annet enn å fargelegge julekulen på stempelet. Tanken var å lage shakercard med glitter men noe som ofte kan skje i prosessen er at jeg ombestemmer meg. Jeg slet med å finne en tekst som passet inni julen så jeg endte opp med å bruke en tekst som dekker hele.

Jeg fargela motivet med copic markers, så klippet jeg ut julekulen og limte acetate (plastikk) over hullet. Jeg stemplet teksten på et hvitt ark og heatembosset med  gull embossingpulver som matcher bakgrunnen min. Pyntet motivet med glitter stickles og wink of stella.

Copics fargene jeg har brukt:

  • Hår: E23, 25 og 29
  • Hud: E000, 00, 21, 11 og 04
  • Genser: R89, 46, 27 og 24 
  • Skjerf og blader på kristtornet: G99, 94 og 21
  • Øyer: BG000, B12 og 21

GD2016 Marthe #6_02

Jeg valgte rødt og grønt som er tradisjonsfarger til jul og i kontrast med gull og hvitt synes jeg det blir fargerikt og elegant. Jeg limte teksten oppå kortbasen og limte motivet med 3d tape over. For litt ekstra detalj brukte jeg glitterstickles på vingene.

Jeg synes det ble for hvitt rundt henne så jeg brukte liquid pearls. Jeg er glad i sånne detaljer men sliter med å bruke paljetter fordi de er så store. Å bruke liquid peals gjør at jeg kan lage den i hvem størrelse jeg vil og det er et rimelig alternativ og tips til deg om du er like perfeksjonistisk og opptatt av å bruke det du har og spare penger som meg.

Jennifer MqGuire er min største inspirasjon når det kommer til å lage clean and simple kort og bruke materialer til mer enn det de er ment for og finne rimelige og enkle løsninger som alle kan klare.

Materialene jeg har brukt:

  • Digitalstempel fra Make It Crafty
  • Glitterstickles Xmas Red og Crystal
  • Liquid Pearls White Opal og Gold Pearl
  • Tekststempel V268 fra Vildastamps 
  • Wink of stella gitter clear brush pen

GD2016 Marthe #6_03

Håper du fikk inspirasjon til juleprosjektene dine og at du får en fin og kreativ dag.

Klem fra Marthe aka Marthe’s Kort

1000 tak Marthe for de utroligt fine ord. Både jeg og The Paper Crafting har været rigtig glade for, at du har været med på vores første Gjestedesigner team. Jeg, som GD team koordinator, gør det bedste jeg kan for at hjælpe og vejlede vores gjestedesigner team, at være med til at støtte kreative sjæle med at udvikle sig og blive en del af en lille familie – TPC familien. TPC ønsker simpelthen bare at være med til at vise, hvor dygtige og kreative scrapper vi har i Skandinavien.

Nedenfor kan du finde andre artikler af Marthe, som er vores GD2016 teamie og Copics farvelægnings-Inspirator. Marthe er samtidigt meget glad for at lave kort i CAS stilen:

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA