PAPIRKALENDEREN

0 7,826

Som mange av dere har sett har vi i The Paper Crafting en egen Papirkalender hvor vi legger inn arrangement fra hele Skandinavia. Arrangementene kan være treff (faste eller mer sporadiske), messer, markeder, kurs og andre arrangement som kan være relevante for oss som holder på med papirhobby. Dersom du planlegger å delta på treff, kurs, messer eller lignende anbefaler vi at du følger med i vår Papirkalender. Vi legger inn nye arrangement fortløpende og gjør vårt beste for at kalenderen skal være oppdatert til enhver tid. 

Papirkalenderen er åpen for alle, det eneste kriteriet for å legge noe inn i kalenderen er at det må være innenfor temaet papirhobby.

All registrering i Papirkalenderen er gratis, og du bruker skjemaet under kalenderen for å registrere ditt arrangement. Det kan ta noen dager før arrangementet er på plass etter at det er registrert. Registrerte arrangement vil dukke opp i kalenderen fra cirka en uke til en måned før arrangementet skal avholdes avhengig av hvor mange arrangement som er registrert i samme periode (kalenderen viser 20 arrangement om gangen).

Hvis du ønsker å synliggjøre ditt arrangement i kalenderen med et bilde eller lignende kan du ta kontakt med oss på følgende e-post adresse: editor@thepapercrafting.com Du kan også sende oss en e-post dersom du ønsker å annonsere ditt arrangement hos oss.

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA